Добар само први сет

1 min read

ОДБОЈКАШИЦЕ СМЕДЕРЕВА САМО ДО СЕТА У ОКРШАЈУ СА УБЉАНКАМА

Одбојкашице Смедерева покушале су да, после победе у Београду, наставе серију у окршају са екипом Уба. Нажалост, другопласирани тим Прве лиге Србије у утакмици 16. кола није дозволио изненађење. Иако су домаће одбојкашице добро отвориле утакмицу и после 25:18 повеле са 1:0, у наставку меча на терену је постојала само једна екипа. Гошће су у наредна два сета екипи Синише Живака препустиле само по 13 поена. У четвртом делу игре Убљанке су мало попустиле што су смедеревске одбојкашице искористиле да стигну до 18 поена.
Први сет смо одлично одиграли, а онда смо стали. Гошће су оправдале улогу фаворита али мислим да смо могли до петог сета, или да бар пружимо јачи отпор екипи Уба. Шта је ту је. Следи нам још тежи противник. Гостујемо лидеру на табели против кога смо одлично одиграли јесенас. Покушаћемо да пружимо што јачи отпор екипи ФОК-а у Новом Саду – нада се Синиша Живак.
После 16 одиграних кола на табели воде ФОК са 13 победе, а следе са по 12 победас Уб и Таково. Смедеревке су сада шесте са девет победа и 7 пораза.

Leave a Reply

Your email address will not be published.