Арбитри покварили дерби

1 min read

ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ НЕМОЋНИ ПРОТИВ МЛАДЕНОВЧАНА И СУДИЈА

Младеновчани су се реванширали Смедеревцима за пораз из првог дела сезоне када је екипа Душана Калинића славила са 3:0 у Младеновцу. У суботу у Дворани Смедерево екипа Младеновца је тријумфовала резултатом 3:1 (21-25, 25-14, 20-25 и 15-25) али после обилате помоћи судијског пара. То је за Наше новине одмах после утакмице изјавио тренер домаће екипе.
Имамо великих проблема са повредама па је због тога Душан Ђорђевић играо на позицији примача сервиса. После првог сета смо успели да се вратимо и добијемо други.Трећи сет смо играли добро али нас је судија оштетио за три поена при крају сета и тако дао Младеновцу вођство од 2:1.У четвртом сету судије праве страшну грешку и уместо да ми будемо ти који ће имати предност судијска одлука даје отворен пут Младеновцу да приведе утакмицу крају.Тежак период за нас и питање је да ли ћемо за наредно коло бити комплетни. Покушаћемо да после овако тешког пораза некако вратимо самопоуздање и да наредно коло одиграмо добро – очекује Калинић.
Велики проблем већ неколико недеља Душану Калинићу представљају повреде. Овог пута није могао да рачуна на Гмитровића, Алексића и Јевтића. Велико је питање да ли ће се опоравити за наредно коло када се Смедеревци у Футогу састају са истоименим ривалом. Футог је у досадашњем току првенства Прве лиге Србије забележио 6 победа и 10 пораза, а у првом делу шампионата Смедеревци су пред својим навијачима тријумфовали резултатом 3:1.
На табели водио Ваљево са 15 победа, а за друго место и бараж за попуну Супер лиге Србиједо краја првенства бориће се Партизан са 12 и Борац из Старчева са 11 победа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.