У мислима у Лесковцу

КОШАРКАШИ МЛАДОСТИ РУТИНСКОМ ИГРОМ САВЛАДАЛИ ПРЕТПОСЛЕДЊИ КОНСТАНТИН

Кошаркаши Младости рутински су одрадили утакмицу са претпоследњим тимом лиге Константином из Ниша. Паланчани су већ после првих 10 минута имали 9 оена предности – 23:14. Нишлије су захваљујући великој борбености, али и нешто слабијој игри домаћих успели да до одласка на велики одмор предност Младости смање на 6 поена 44:38. У других 20 минута кошаркаши Зорана Тодоровића су додали гас и пред последњу четвртину повећали су предност на 10 поена – 63:53. Срџедином последњег периода било је 79:60 и тада је било јасно да бодови остају у Смедеревској Паланци. Домаћи кошаркаши дозволили су младој екипи из Ниша да до последњег звука сирене разлику сведу на 15 поена – 90:75.
У домаћој екипи најефикаснији су били Арсић са 23 погодка и 13 скокова, 21 је додао Тапушковић, а двоцифрени у 15. победи Младости био је Станисављевић са 13 поена. Истакао се и плеј домаћих Шпаровић са 12 асистенција. У гостујућој екипи бољи од осталих били су Младеновић са 14 и Дојчиновић са 13 поена.
После овог кола стање на табели је непромењено. Води Слобода из Ужица са 36 бодова. Следе Младост са 34 и Нови Пазар са бодом мање. У наредном колу кошаркаши Младости гостују у Лесковцу где их дочекује екипа Здравља. Иако се Лесковчани налазе у доњем дому са само 9 победа извесно је да екипу Зорана Тодоровића тешко гостовање јер Лесковчани још нису обезбедили опстанак у овом степену такмичења.

Leave a Reply

Your email address will not be published.