Смедеревцима мало 2:0 и 3:1

НЕРЕШЕНИМ РЕЗУЛТАТОМ У ДРУГОМ КОЛУ НАСТАВКА ФУТСАЛ ЛИГЕ СРБИЈЕ СМЕДЕРЕВЦИ ДОВЕЛИ У ПИТАЊЕ ОПСТАНАК У ДРУШТВУ НАЈБОЉИХ

После пораза од Калче у Нишу, на старту другог дела првенства Футсал лиге Србије, резултатом 5:3, пред смедеревским футсалерима био је императив победе на гостовању у Београду у окршају са новајлијом у лиги екипом Само право. После релативно брзог вођства од 2:0 и 3:1 деловало је да се Смедеревцима смеши четврта првенствена победа, врло битна у борби за опстанак. Смедеревце је до вођства са два поготка довео Рамадани, а једном се у листу стрелаца уписао Филиповић. Нажалост, као и на неколико претходних утакмица, смедеревски футсалери нису издржали до краја. Београђани, који се такође боре за опстанак у елитном рангу такмичења, су успели да изједначе резултат и тако Смедеревце доведу у незавидну ситуацију.
Прву утакмицу у другом делу сезоне, пред својим навијачима, футсалери Смедерева играју са актуелним шампионом Економцем из Крагујевца, након тога путују у Ваљево, а онда у Смедерево долази другопласирана Нова Пазова. Изузетно тежак распоред и у случају нових неуспеха пут до опстанка би се граничио са научном фантастиком.
У клубу су свесни ситуације и до окршаја са Економцем могуће су промене у смедеревском прволигашу. После 13 одиграних кола Смедерево је осмо са 12 бодова, само пет више од последњепласираног Деуса и бод више од деветопласираног Јастребца. Води Економац са 39 бодова.

Leave a Reply

Your email address will not be published.