Слобода (као и остали) прејака

1 min read

КОШАРКАШИ СМЕДЕРЕВА БЕЗ ШАНСИ У ОКРШАЈУ СА ЛИДЕРОМ НА ТАБЕЛИ

Смедеревски кошаркаши претрпели су, очекивано, 19. узастопни пораз. Лидер Друге лиге Србије, Слобода из Ужица, иако некомплетан, рутинском игром стигао је 17. победе резултатом 112:68 (26:17, 28:22, 26:19 и 32:10). Смедеревци су пружали какав-такав отпор у првих 20 минута када су на велики одмор Ужичани отишли са 15 поена вишка 54:9. Кола домаћих кренула су низбрдо у наставку утакмице, а нарочито у последњем периоду који су гости добили са 22 разлике. Разлика у квалитету била је превелика, а када се томе дода чињеница да у екипи Смедерева није било повређеног Дарка Рнића онда овакав исход не би требало да чуди.
У екипи Смедерева најефикаснији је био Никола Лазић са 23 поена. Филип Стојановић убацио је 15, а поен мање Душан Ђорђевић. У гостујућој екипи чак шесторица са двоцифреним учинком. Симић је био најефикаснији са 27 поена, по 19 су додали Јокић и Илић.
Смедеревци се у наредном колу у Новом Пазару састају са истоименим ривалом док се Ужичани пред својом публиком састају са Колубаром од које су поражени у првом делу сезоне.

Leave a Reply

Your email address will not be published.