Одлучио други сет

1 min read

ОДБОЈКАШИЦЕ СМЕДЕРЕВА ПРУЖИЛЕ ЈАК ОТПОР ЛИДЕРУ НА ТАБЕЛИ У НОВОМ САДУ

Јесенас је у Смедереву домаћин водио са 2:0 против ФОК-а и на крају је лидер славио резултатом 3:2. Игра приказана јесенас била је довољна да тренер смедеревских обојкашица, уочи утакмице са Новосађанкама, истакне да његовој екипи лежи игра лидера Прве лиге Србије. Смедеревке су то и потврдиле у прва два сета. Одбојкашице Смедерева добиле су први сет резултатом 27:25. Ништа мање није био узбудљив и други сет. После много преокрета у завршници више присебости, концентрације и среће имале су домаће одбојкашице које су резултатом 26:24 стигле до изједначења.
У наставку сусрета на терену је постојао само једна тим. Новосађанке су доминирале у свим сегментима игра па зато и не чуди што су Смедеревкама у трећем и ћетвртом сету препустиле само 18, односно 14 поена.
После 17 одиграних кола одбојкашице Смедерева заузимају шесто место са девет победа и осам пораза. Води ФОК са 14 победа, а у стопу га прати екипа Уба са победом мање. Смедеревке у наредном колу пред својим навијачима дочекују екипу Роде из Београда.

Leave a Reply

Your email address will not be published.