Златибор пришао на бод заостатка

ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ПОКЛЕКЛИ НА ГОСТОВАЊУ У ЧАЈЕТИНИ

Јесенас је на старту српсколигашког запада Смедерево победило фаворизовани Златибор са 3:2. Истим резултатом у дербију два првопласирана тима Златибор се реванширао Смедеревцима за пораз и смањио заостатак на само један бод.
Домаћи су повели после пенала који је реализовао Ћировић у 18. минуту. Исти играч дуплирао је предност домаћих у 55. минуту. Десет минута касније Стевановић је, из једанаестерца, смањио предност домаћина. Када је у 85. минуту Вујић повисио предност Златибора у 85. минуту, а само минут касније Реџић је постигао други гол за Смедеревце. Нажалост, у преосталих неколико минута домаћи су успели да сачувају предност.
Треба рећи да су фудбалери Смедерева меч завршили са десеторицом на терену. Тренер смедеревских фудбалера извршио је све три измене али се после тих измена тешко повредио Арсенијевић који је морао да буде пребачен у ужичку болницу.
Смедерево и даље води са 40 бодова, следи Златибор са бодом мање, а на трећем месту је Слога са 38 бодова. У наредном колу Смедеревци се пред својим навијачима састају са Тутином.

Leave a Reply

Your email address will not be published.