Само са уговором у првој екипи

1 min read

РУКОМЕТАШИ СМЕДЕРЕВА ПРИВОДЕ КРАЈУ ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАВКА ПРВЕНСТВА ДРУГЕ ЛИГЕ ЦЕНТАР

Мање од три недеље преостале су до наставка првенства Друге лиге Центар за рукометаше. Екипа Ненада Мартић увелико се припрема да у другом делу шампионата прикаже да може боље и више него што су приказали јесенас када су на девето одиграних утакмица остварили по четири победе и пораза уз један нерешен исход. У клубу желе да створе екипу кадру да се једног дана врати, за почетак, у Прву лигу Србије. Из тог разлога, Управа РК Смедерево донела је одлуку да нико од играча ко нема потписан уговор са клубом неће бити у саставу првог тима. О досадашњем току припрема и доласцима и одласцима из РК Смедерево за Наше новине говори тренер Ненад Мартић.
– Остало је двадесетак дана до првенства. Задовољан сам досадашњим током припрема. У прилог томе говоре у припремне утакмице. Само смо изгубили од екипе “Долова”, четвртопласираног тима из Друге лиге група Север. Искусна екипа а и тада су сви играчи имали минутажу. Бојовић нас је напустио јер није желео да потпише уговор са клубом,као и старији брат коме је клуб платио магнетну резонанцу колена а он “узвратио” на тај начин што је отишао. Градимо тим за виши ранг и играчи морају да знају да без уговора неће бити у такмичарској екипи. Враћа нам се Макрагиц, некадашњи члан клуба ,помоћи ће на позицији левог бека. Радили смо и доста на техници,надамо се да ће бити добро све. До првенства ћемо пробати да уговоримо барем још 2-3 утакмице и тако дочекати спремни почетак.
Смедеревци су до сада одиграли шест утакмица, са другом екипом Плане, два окршаја на турниру у Зрењанину, против Јединства из Крњева, Долова и Рудара из Костолца којег су савладали у суботу. Првенство Друге лиге Центар наставља се 25. марта а Смедерево се у Београду састаје са истоименим ривалом који заузима друго место на табели са 15 бодова, три мање од првопласираног БАСК-а.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.