Палочевић 10 у мету

РУКОМЕТАШИЦЕ МЛАДОГ РАДНИКА БЕЗ ПРОБЛЕМА ДО ПОБЕДЕ НА ГОСТОВАЊУ У ОБРЕНОВЦУ

Рукометашице Младог радника успешно су кренуле у другом делу првенства Прве лиге Центар. На гостовању у Обреновцу савладале су екипу Обреновца резултатом 29:18, полувреме 11:8.
Радинчанке су сломиле отпор домаћина у других 30 минута када су од резултата 14:10 серијом од 9:0 долазе од 23:10. До осме првенствене победе екипу из Радинца предводиле су Ивана Палочевић са 10 погодака, Драгана Златковић је додала 6, а по пет су постигле Милена Којић и Милица Нинић.
Од старта утакмице, добра одбрана, нам је омогућила лаке голове из контра напада. Разлика је могла да буде и убедљивија да нисмо пружили прилику млађим играчицама. Најефикаснија Ивана Палочевић је већину својих голова постигла из контри и полуконтри, а захваљујући одбранама и одличним додавањима Слађане Митровић. Поред Иване, добре партије у оба правца су пружиле сестре Златковић, Милица Нинић и Милена Којић – рекао је спортски директор ЖРК Млади радник Живомир Николић.
Следећег викенда, у хали Смедерево, екипа из Радинца дочекује ЖРК Рудар из Костолца који се налази на зачељу табеле са само три бода. Млади радник је други са 16 бодова. Води ОРК Београд 21 бодом.

Leave a Reply

Your email address will not be published.