Осигурано пето место

ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ НИСУ ДОЗВОЛИЛИ ИЗНЕНАЂЕЊЕ У ЈАГОДИНИ

За разлику од неких претходних сезона, овог пута одбојкаши Смедерево Царине нису дозволили изненађење на гостовању у Јагодини. Домаћин је припретио освајањем првог сета (25:20) али је то било све што је могао да уради у утакмици 19. кола Прве лиге Србије. У наставку меча на терену је постојао само један тим. Момци Душана Калинића забележили су 12. првенствену победу којом су обезбедили најмање пету позицију на табели, а није искључено да шампионат заврше на месту број четири што би био велики успех ове екипе.
Нисмо добро отворили утакмицу, направили смо серију грешака које су нас коштале првог сета. Од другог сета смо кренули јако до краја утакмице нису имали шансе да нас поремете. Циљ који смо себи задали на почетку сезоне је остварен, сигурно смо на петом месту три кола пре краја и сада је све престиж, што не значи да нећемо ћемо дати све од себе и покушати да се приближимо самом врху. Морам да похвалим момке и да им се захвалим на свему што раде за овај клуб и за смедеревску одбојку.
У наредном колу Смедеревци пред својим навијачима играју са Косовском Митровицом од које су јесенас поражени резултатом 3:2. Нови члан Супер лиге Србије је Ваљево, а за друго место ће до краја шампионата, у преостала три кола, велику битку водити Партизан и Борац из Старчева.

Leave a Reply

Your email address will not be published.