Судије кумовале поразу

1 min read

РУКОМЕТАШИ СМЕДЕРЕВА У НЕИЗВЕСНОМ СУСРЕТУ ПОРАЖЕНИ У ПАДИНСКОЈ СКЕЛИ

После две победе на старту другог дела првенства, рукометаши Смедерева поражени су у Падинској Скели од екипе ПКБ резултатом 25:23 (13:10). Можда би резултат био повољнији за Смедеревце да се у другом полувремену нису активније у игру укључили арбитри. То је у изјави за Наше новине нагласио и председник РК Смедерево Ненад Мартић.
Незаслужено смо поражени. После првог полувремена, домаћин је водио уз доста дискутабилних одлука судија. Почетком другог полувремена, после одличне игре у одбрани, правимо серију од 7:0 и долазимо на +2. Тада креће константно “сечење игре”, пасивна игра после 10-15 секунди… и нисмо могли више од овога. Податак да је Филиповић завршио у Ургентном после утакмице, довољно говори како је играо домаћин. Приликом његове повреде, судија је досудио-фаул у нападу! Идемо даље… У десеткованом саставу дочекујемо “Рекреативо ” али наше је да се боримо па како буде.
Смедеревци ће на екипу из врха табеле играти без Филиповића због потреса мозга зарађеног у Падинској Скели, Лазовића, Стојановића и Илића који се сели у Шведску. После 14 одиграних кола на табели воде Слога и Вождовац са по 23 бода. Смедерево је девето са 10 бодова.

Leave a Reply

Your email address will not be published.