Тровање у Пољопривредној служби

ЧЕКАЈУ СЕ РЕЗУЛТАТИ АНАЛИЗА:

Полиција и тужилаштво спроводе истрагу, узрок за сада непознат.

Прошлог петка, три особе су хоспитализоване због симтома тровања које се највероватније догодило након што су попили кафу у просторијама Пољопривредне стручне службе у Коларима.
Након што су медицинску помоћ потражили у смедеревској болници, пребачени су на даље лечење у ВМА, одакле су после два дана пуштени на кућно лечење. Незванично, реч је о двојици сарадника ове службе из Лугавчине који су у Пољопривредну службу донели узорке на анализу и једом раднику службе која је иначе стационирана у Коларима.
Такође, због блажих тегоба, прегледано је још троје људи из Пољопривредне службе који нису конзумирали кафу, али су се пожалили на мучнину и повраћање и казали да се тога дана, а непосредно пре него што је њиховом колеги позлило од кафе, из тоалета и кухиње осећао чудан мирис. Читав случај је неминовно у јавности покренуо бројне претпоставке о томе шта се, тог петка догодило у ПССС, али о чему се тачно ради биће познато тек када буду завршени резултати анализа крви оболелих и узорака узетих са лица места.

Leave a Reply

Your email address will not be published.