Тешко без Илића

РУКОМЕТАШИ СМЕДЕРЕВА ДОЖИВЕЛИ УБЕДЉИВ ПОРАЗ НА ГОСТОВАЊУ У БЕОГРАДУ

Рукометаши Смедерева отпутовали су на утакмицу 16. кола Српске лиге Центар са Београдом пуни оптимизма после велике победе над Рекреативом. У окршају екипа са дна табеле, много бољу партију пружио је домаћи тим, поготово у првих 30 минута које су окончали резултатом 17:11. Ових шест разлике били су довољни домаћину да у наставку рутинском игром стигну до победе која их оставља у трци за опстанак у овом степену такмичења.
Смедеревцима је евидентно недостајао искусни бек Илић који се тешко повредио на утакмици са рекреативом. У његовом олдсуству бриљирао је Милош Стојановић са 11 погодака. Нажалост, изостао је допринос осталих саиграча. Треба рећи да тренер Смедереваца Милош Пантовић није могао да рачуна и на повређеног Филиповића.
Због предстојећих Ускршњих празника у шампионату је двонедељна пауза, а у 17. колу Смедерево пред својим навијачима дочекују Слогу из Петровца која тренутно дели прво место са Вождовцем са по 25 бодова. Смедерево је девето са 12 бодова, а последња три места на табели заузимају БАСК Соко са 9 и Београд и Нови Београд са по…

Leave a Reply

Your email address will not be published.