Смедеревке одлучују ко ће у бараж

ОДБОЈКАШИЦЕ СМЕДЕРЕВА ПОСЛЕ ПЕТ СЕТОВА СЛАВИЛЕ У ВРАЊУ

Одбојкашице Смедерева забележиле су победу у препоследњем колу Прве лиге Србије н а гостовању у Врању. Истоимени ривал савладан је после пет неизвесних сетова. Малобројни љубитељи одбојке у Врању присуствовали су врло узбудљивој утакмици у којој су у завршници одлучујућег сета више знања и искуства имале одбојкашице Смедерева.
Екипа Синише Живака решила је први сет у своју корист резултатом 25:22.
Домаће су истом мером одговориле у другом сету за паравнање резултата. Када су одбојкашице Врања решиле трећи сет у своју корист резултатом 25:19 деловало је да ће Смедеревке у Смедерево без иједног бода. Победника меча одредио је четврти сет који су девојке Синише Живака решиле у своју корист резултатом 25:21. У петом сету домаће одбојкашице остале ус без даха и снага па су Дивац, Ђорђевић, Смоловић и остале лако стигле до 15:10 и слађа два бода са овог гостовања.
Коло пре краја Смедеревке на табели Прве лиге Србије заузимају шесто место 12 победа и 9 пораза. Нови члан Супер лиге Србије је екипа Уба, а о учеснику баража за попуну елите одлучиче Црвена звезда Таково и Београд. Није искључено да Смедеревке одлуче учесника баража јер се у последњем колу, пред својим навијачима, састају са екипом Црвене звезде из Горњег Милановца.

Leave a Reply

Your email address will not be published.