Коначно радост

1 min read

ПОБЕДОМ У ЛАЈКОВЦУ ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ПОНОВО ПРЕУЗЕЛИ ВРХ СРПСКОЛИГАШКОГ ЗАПАДА

Смена тренера дала је резултат у смедеревском српсколигашу. Љубиша Стаменковић стартовао је победом на дебију на тешком гостовању у Лајковцу. Домаћи Железничар савладан је са 2:0, а стрелци за Смедеревце били су Гордић у 30. и Стојановић у 86. минуту.
Екипа из Смедерева могла је и до убедљивије победе да Стевановић у 20. минуту није промашио једанаестерац и да су у других 45 минута у неколико прилично изгледних позиција били прибранији.
Шок терапија у виду промене стартега у Смедереву је дала резултат. Када се томе дода чињеница да је досадашњи лидер на табели екипа Златибора из Чајетине код куће играла 1:1 са ФАП-ом, победа у Лајковцу добија на тежини.
Смедерево је поново преузело челну позицију на табели и сада са много више оптимизма дочекује наставак првенствене трке за пласман у Прву лигу Србије. У 21. колу Смедерево се пред својим навијачима у сареду састаје са Полетом из Љубића.
После 20. кола чело Српске лиге Запад са по 43 бода деле Смедерево и Златибор. Прилику из прикрајка вреба Слога са бодом мање на трећем месту али и Шумадија из Аранђеловца која на четвртом месту има 38 бодова.

Leave a Reply

Your email address will not be published.