На крају пети

ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ ПОКЛОНИЛИ ПОБЕДУ БОРЦУ У ПОСЛЕДЊЕМ КОЛУ ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ

После победе над Косовском Митровицом, екипа Душана Калиниша претрпела је два пораза. Најпре су прошле среде поражени у Крушевцу од напретка са 3:0, а у последњем колу су пред свопјим навијачима изгубили од Борца из Панчева после велике борбе у пет сетова.
Смедеревци су два пута стизали заостатак од једног сета. Гости су водили са 1:0 и 2:1, али је победник дуела на крају одлучен у петом сету.
Управо је тај пети сет прича за себе. Домаћи су имали 14:11 и чак четири сет лопте али су се на крају ипак радовали гости са коначних 17:15.
У изјави за Наше новине тренер ОК Смедерево Царина Душан Калинић укратко се осврнуо на два последња пораза који су његову екипу сместили на позицију број пет са 13 победа и 9 пораза.
– Можда смо у Крушевцу одиграли најлошију утакмицу у сезони али и са тако лошом игром држали смо прикључак у сваком сету али у завршницама нисмо имали решења за њихов сервис и блок.Играли смо без Јевтића и Недељковића…Против Борца смо одиграли смо једну добру утакмицу и страшно ми је жао сто нисмо успели да искористимо једну од четири меч лопте које смо имали. Заслужили смо да победимо – сматра Душан Калинић.
Директан пласман у Супер лигу Србије обезбедила је екипа Ваљева, а у бараж за попуну елите ће Партизан. Из лиге испадају Јагодина и Клек.

Leave a Reply

Your email address will not be published.