Пола туцета од ФОН-а

1 min read

КМФ СМЕДЕРЕВО У СВЕ ТЕЖОЈ СИТУАЦИЈИ

До краја лигашког дела Футсал лиге Србије остала су још три кола, а футсалери Смедерева налазе се на 10. месту које у овом тренутку значи бараж за опстанак у елити. У 19. колу Смедеревци су на гостовању у Београду доживели убедљив пораз од ФОН-а резултатом 6:0.
Да једна несрећа не иде сама показало се и на овој утакмици јер је, ионако, ослабљен тим Смедерева остао без Лекића који се теже повредио и, како се касније испоставило, доживео потрес мозга. Велико је питање је да ли ће бити на располагању тренеру у преостала три кола.
Смедеревци у последња три кола два пута играју пред својом публиком. У наредном колу дочекују Јастребац од кога су јесенас поражени са 5:1 и у последњем колу дочекују трећепласирани Нови Пазар. Једино гостовање очекује их у Сремској Митровици и последњепласирани Деус који још увек може до места која води у бараж. Јасно је да су пред футсалерима Смедерева три неизвесна викенда. Није искључено да се после осам сезона проведених у елити преселе у Другу футсал лигу Србије.

Leave a Reply

Your email address will not be published.