„Мурлин Мурло“

Позориште „Креативни хаос“ из Смедерева ће у среду, 11. априла, у Великој дворани Центра за културу Смедерево премијерно извести представу „Мурлин Мурло“ према драмском тексту Николаја Кољаде, а у режији Невене Ракочевић.
Драмски текст „Мурлин Мурло“, Николаја Кољаде, у изведби позоришта „Креативни хаос“, доноси на сцену причу о самој души човековој, о његовој потреби, али и немогућности испољавања сопствених идеја, жеља, порива. Колико утицај средине, менталитет, неприхватање, деформишу особу у којој је вечно присутна борба светлости и таме? На који начин и којим „каналима“ ликови ове драме путују ка остварењу? Да ли ће им стизање на циљ донети толико жељени мир или ће их самлети јасно дефинисани поредак који своди на сопствену меру сваки искорак из прописаног? То су питања на која одговара представа која кроз причу о животу у провинцији осликава универзалног човека у сукобу са самим собом.
У представи играју: Невена Мартић, Урош Павловић, Стефан Николић, Марија Наранџић, Невена Ракочевић, Иван Бајчић, Јелена Стевановић, Реља Стојановић.
Представа почиње у 20 сати, а цена улазнице је 150 динара.

Leave a Reply

Your email address will not be published.