Претходног викенда одржане су три оријентиринг трке

„ЧЕЛИК“ НА МЕМОРИЈАЛУ „ЧИКА ДУШКА ЈОВАНОВИЋА“

На оба такмичења чланови ПСК Челик остварили су добре резултате.

Прва је била под називом Метрополе југоисточне Европе, на територији Београда код блока 37. На овој трци учествовала су три такмичара Челика. Драган Павловић, у својој категорији, освојио је прво место.
Друга трка под називом 37. Меморијал „Чика Душка Јовановића“, одржана је на теренима Беле Реке у близини Деспотовца. Трка је уједно била и редовно коло лиге ОСС у комбинацији.
Ово је било редовно четврто коло, које је одржано на средњој дистанци, са 1,7 км дугим стазама за најмлађе уз девет контролних тачака, те 5,6 км дугим стазама за сениорску елитну категорију и 23 контролне тачке. ПСК Челик је учествовао са 13 такмичара и постигао завидне резултате, шест медаља.
Најсветлије, златне медаље, освојио је Немања Васиљевић, у категорији М14, који је у својој четвртој трци дошао до прве победе. Треба знати да је Немања тек овог пролећа завршио Челикову школу оријентиринга.
Златну медаљу освојио је и Драган Павловић. Челик је освојио још три сребрне и једну бронзану медаљу. Радује што је Софија Николић, у категорији Ж12, наставила са одличним резултатима, које је овог пута потврдила освајањем сребрне медаље. Последњег дана било је штафетно првенство Србије у оријентирингу, на ком је ПСК Челик учествовао са три екипе.
Такмичења су одржана у одличној организацији ПСК Победа из Београда по лепом и сунчаном времену, на одлично припремљеним условима за постизање одговарајућих резултата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.