Радинчанке без среће у финишу

1 min read

У ДЕРБИЈУ 14. КОЛА ПРВЕ ЛИГЕ ЦЕНТАР ОРК БЕОГРАД СЛАВИО У СМЕДЕРЕВУ

Дерби сезоне у првенству Прве лиге Центар оправдао је очекивања. Рукометашице ОРК Београд савладале су Млади радник резултатом 25:24, полувреме 16:15.
Резултат све говори. Домаће су имале предност до осмог минута и резултата 6:4. Након тога следи серија гостујућих играчица од 4:0 и од тог тренутка „романтичарке“ су биле константно у предности од 2-3 гола.
Екипа Јовице Петковића пропустила је прилику да на одмор оде са нерешеним резултатом, а нешто слично десило се и на крају утакмице. Код резултата 25:24 домаће су биле у прилици да са пенала стигну до бода али је ударац Милене Златковић одбранила Марија Матић. На срећу малобројне публике у Дворани Смедерево, рукометашице ОРК Београд нису успеле да постигну погодак и Радинчанкама је преостало нешто више од 30 секунди да дођу макар до бода у овом дербију. Нажалост, домаће су одиграле врло смушено и нису успеле ни да упуте шут ка голу ривала.
Најефикасније у екипи Младог Радника биле су Нина Нинић са 9 и Милица Нинић са 5 голова. У гостујућој екипи истакла се Анђела Гуџић са 7 погодака.
У наредном колу рукометашице Младог радника се у Шапцу састају са Мачвом. После 14 одиграних кола на табели води ОРК Београд са 26 бодова. Други је Млади радник са 18, колико има и тређепласирани Металац али са две утакмице више.

Leave a Reply

Your email address will not be published.