Све решено у првом полувремену

СМЕДЕРЕВСКИ РУКОМЕТАШИ БЕЗ НАЈИСКУСНИЈИХ ПОКЛЕКЛИ У ВАЉЕВУ

Рукометаши Смедерева убедљиво су поражени на гостовању у Ваљеву. Екипа Металца славила је тријумф резултатом 33:34, на полувремену 18:10. Све дилеме око победника решене су после првих 30 минута које су домаћи решили са осам поена предности. Рутинском игром ову предност су сачували до краја утакмице.
У екипи Смедерева, у којој није било оних најискуснијих, најефикаснији је био Благојевић са 8 погодака, а поред њега истакао се Стојановић који се пет пута уписао у листу стрелаца. У екипи Металца девет голова постигао је Пантић, а гол мање дао је капитен екипе Радојичић.
– Ово је било очекивано. Играли смо без најискуснијих и већина младих играча је оправдала очекивање имајући да смо играли против знатно искусније и објективно боље екипе. Предстоји нам месец одлуке. Очекујем да већ у наредном колу будемо комплетни. Мислим да имамо квалитета да изборимо опстанак у овом рангу такмчења. Нажалост, много тога зависиће од калкулисања београдских екипа – сматра председник и играч РК Смедерево Ненад Мартић.
У наредном колу, следеће суботе, Смедерево се у Београду састаје са другим тимом Партизана.

Leave a Reply

Your email address will not be published.