Прва лига све даља

ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ПОСРНУЛИ НА ГОСТОВАЊУ У ЛОЗНИЦИ

Добра игра и убедљива победа против Карађорђа из Тополе није додатно мотивисала фудбалере Смедерева. Изабраници Љубише Стаменковића са још једног гостовања су се вратили погнутих глава.
Фудбалери Лознице, иако без неколико стандардних првотимаца, забележили су минималну али заслужену победу над екипом која жели у Прву лигу Србије. Нажалост, са оваквим осцилацијама и игри Смедерево и њихови навијачи тешко могу да се надају таквом резултату.
Познаваоцима фудбала у Лозници на стадиону Лагатор остали су дужни игре која се очекује од екипе која претендује на највиши пласман.
За 90 минута готово да нису направили ниједну изгледну прилику за погодак. На другој страни, домаћи су, ношени подршком скоро хиљаду навијача, до победе стигли у 42. минуту када је Стевановић савладао Богдановића. Можда наше најслабије издање у досадашњем току шампионата. Заслужена победа домаћина. Према приказаној игри боље нисмо заслужили. И даље тврдим да имамо, по именима, најбољу екипу у лиги. Ипак, нешто не штима. Сигурно је да не одустајемо од највиших амбиција али седам бодова заостака су, како сада ствари стоје, превелики за нас. Сигурно је да ће бити неких промена, а каквих видећемо. Није искључено да пружимо прилику играчима који су до сада имали мању минутажу – сматра Јован Беч спортски директор ФК Смедерево.
Смедеревци после 24 одиграна кола заузимају четврто место са 47 бодова, колико на трећем има екипа Шумадије из Аранђеловца. Води Слога са 51 бодом, а друго место са 49 бодова држи Златибор. У наредном колу Смедеревци се у Убу састаје са екипом Јединства.

Leave a Reply

Your email address will not be published.