Нико ништа не предузима, ја нећу одустати

СЛАВИЦА И ДАЉЕ ЧЕКА РЕАКЦИЈУ НАДЛЕЖНИХ:

Ни скоро месец дана након што је, испред породичне куће родитеља троје деце изгорео аутомобил, нема вести о томе шта ће се на даље дешавати по питању овог случаја – каже, за Наше новине Славица Димковски која је и скренула пажњу јавности на овај догађај.

У страху од тога да би тако нешто могло да се понови као и од тога да је на делу намера да се све заташка, поручује да неће одустати и да су јој сада, док се чека било каква реакција надлежних, медији једини савезници. И даље страхује за безбедност своје деце и тако ће бити све док се онај ко је, како она тврди поставио експлозивну направу под њихов аутомобил, не приведе правди.
С друге стране, незванично сазнајемо да се заправо чека да тужилаштво буде упознато са извештајем са вештачења. Не разумем за шта је потребно толико времена. Ја још увек ни изјаву нисам дала, а покушала сам. Ићи ћу где год буде требало, али ћу на крају истерати правду. Данас све може лако да се утврди, може да се лоцира сваки број мобилног телефона, а колико сам схватила та направа је активирана мобилним. Нико ништа не предузима, али ја нећу да одустанем – поручује Славица која је, како су Наше раније писале, убеђена да иза овог догађаја стоји бивши послодавац њеног супруга о чијим је наводним малверзацијама, он, као некадашњи радник требало да сведочи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.