Од Шумадије петарда

ФК МИХАЈЛОВАЦ 1936 УБЕДЉИВО ПОРАЖЕН НА ГОСТОВАЊУ У КРАГУЈЕВЦУ ОД ФЕЊЕРАША ЛИГЕ

Солидне партије у припремном периоду обећавале су добар старт Михајловчана. Нажалост, изабраници Драгана Ђорђевића нису се прославили на гостовању последњепласираној Шумадији у Крагујевцу. Домаћин је славио убедљиву победу резултатом 5:2. Домаћи су прво полувреме решили у своју корист резултатом 1:0 голом Живадиновића у 42. минуту. Добрић је дуплирао предност Шумадије у 68. минуту, а само минут касније Миловановић је вратио Михајловац у игру. Деловало је тада да екипа Драгана Ђорђевића може до преокрета али је све наде распршио Ђурђевић који је са два гола у 75. из пенала и 83. минуту потврдио победу Крагујевчана. Пети гол за домаћина дело је Јововића у 88. минуту, а у трећем минуту надокнаде Цветковић је поставио коначних Шумадија – Михајловац 5:2.
У наредном колу Михајловац се пред својим навијачима састаје са Јошаницом из Новог Пазара са којом је у првом делу првенства поделио бодове играјући нерешено 1:1.
После 16 одиграних кола Михајловац је десети са 19 бодова. Смедерево са четири више заузима шесто место. Води и даље Раднички из Крагујевца са 34 бода. Следи Будућност са бодом мање и Шапине са 31. бодом.

Leave a Reply

Your email address will not be published.