ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ПОБЕДОМ ОТВОРИЛИ СЕЗОНУ 2018-2019

Прво коло је увек тешко. Морам да будем задовољан победом, која је могла да буде и убедљивија, али пре свега залагањем свих играча којима сам пружио прилику. Жеља нам је да наставимо у континуитету са добрим партијама и покушаћемо да се наредног гостовања вратимо са сва три бода. Надам се да ћемо до те утакмице бити компетни јер очекујем да нам се ускоро придружи повређени Николић – каже за Наше новине  тренер фудбалера Смедерева Љубиша Стаменковић.

Лепојевић двоструки стрелац

Фудбалери Смедерева обрадовали су своје навијаче на старту првенства Српске лиге Запад. Смедеревци су на стадиону крај Старе железаре савладали неугодни Полет из Љубића са 2:0. Стрелац оба гола био је Лепојевић у 36. и 51. минуту утак,мице.

Лепојевић је први погодак постигао после одличне асистенције Рајковића који се пробио по левој страни.  Ипак, са ове утакмице памтиће се други погодак који је Лепојевић постигао са више од 20 метара када је закуцао лопту под пречку гола голмана Чабаркапе.

Гости могу да буду задовољни са два гола у мрежи јер су домаћи имали још неколико изгледних прилика за још убедљивију победу.

–               Прво коло је увек тешко. Морам да будем задовољан победом, која је могла да буде и убедљивија, али пре свега залагањем свих играча којима сам пружио прилику. Жеља нам је да наставимо у континуитету са добрим партијама и покушаћемо да се наредног гостовања вратимо са сва три бода. Надам се да ћемо до те утакмице бити компетни јер очекујем да нам се ускоро придружи повређени Николић – каже за Наше новине  тренер фудбалера Смедерева Љубиша Стаменковић.

У наредном колу Смедерево се у Љубовији састаје са новајлијом у лиги екипом Дрине која је у овом колу поражена на гостовању у Убу.

Други представник Смедерева у овом степену такмичења, екипа Пролетер Микхајловца је изненадила у Прибоју домаћи ФАП. Голом Милосављевића у 70. минуту стигли су до вредна три бода са гостујућег терена. Михајловчани у другом колу Сропске лиге Запад пред својим навијачима дочекују Лозницу која је у првом колу убедљиво поражена на свом терену од Јошанице са 3:0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.