Реванш Спартака пуном мером

ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ ЛАКО ПОЛОЖИЛИ ОРУЖЈЕ НА ГОСТОВАЊУ У СУБОТИЦИ

Одбојкаши Смедерево Царине евидентно се налазе у великој кризи игре и резултата. Из тог разлога мало ко је могао да очекује повољан резултат са гостовања у Суботици и одмеравања снага са другопласираним Спартаком. За нешто више од 70 минута домаћи одбојкаши пуном мером су се реванширали смедеревским одбојкашима за пораз из првог дела сезоне када је у Дворани Смедерево било 3:1 за екипу Душана Калинића. У Суботици је домаћин славио победу са 3:0, по сетовима 25:19, 25:18 и 25:17.
– Постојала је нада да можемо некако да намучимо екипу коју смо само ми уз Млади Радник победили у досадашњем току првенства. Они су нам већ при крају првог сета дали до знања да су тренутно у много бољој форми од нас и при резултату 19:18 праве серију и освајају први сет. До краја је на терену постојала само једна екипа и лако су нас добили у наредна два сета. Једини који је успевао да осваја поене био је Петровић који је узео више од две трећине од укупно освојених. У суботу нам у госте долази Борац из Старчева,екипа коју смо добили у првом делу али нажалост како тренутно ствари стоје за нас би све сем максималне победе гостију био успех. Без обзира на све проблеме момци ће дати свој максимум у суботу и покушати да се надигравају са искусном екипом Борца.
Против Спартака Калинић није могао да рачуна на Ристића, Милића и Богосављевића. У тренажни од понедељка се прикључио искусни Ристић и то ће колико толико појачати ротацију смедеревског прволигаша.

Leave a Reply

Your email address will not be published.