У марту сви – за Марију!

1 min read

АКЦИЈА РОК ПОКРЕТА И ЛОКАЛНИХ УГОСТИТЕЉА:

Одржана су два хуманитарна рок концерта, а биће их до краја месеца још толико. Сав приход биће помоћ за лечење наше суграђанке Марије Милошевић.

Рок покрет у сарадњи са локалним угоститељима током марта организује серију хуманитарних рок свирки са циљем да се прикупи новац за помоћ нашој суграђанки Марији Милошевић, која је 2014. године доживела тешку саобраћајну несрећу у Тунису, након које је остала потпуно непокретна.
Марија је велики борац, али потребна је помоћ свих нас да своје лечење настави у Москви, које јој може помоћи и да победи.
Prva akcija uspešno je održana u klubu Afrika i tom prilikom je sakupljeno 35. 500 динара. Протеклог викенда се свирало у Етно клубу. У недељу, 19. марта акција ће бити организована у Џорџ бару, а 26. марта у клубу Гајба. Улаз на свирке је симболичних 200 динара. Свака већа донација је, подразумева се, добродошла.
Рок покрет позива све људе да уз добру музику, Марији, током марта, пруже доброту и наду да једног дана и сама може да оде на добар концерт или прошета својим градом.
Детаљније информације на Фејсбук страници https://www.facebook.com/pomoczamariju/
Такође, средства се могу донирати и преко хуманитарне организације Александра Шапића, слањем СМС-а са бројем 255 на 3030.

Leave a Reply

Your email address will not be published.