БЕНЗИНОМ ПОЛИО И ЗАПАЛИО КУЋУ

Двоје животно угрожених
Овај страшан догађај, по свој прилици настао као последица породичних размирица, одиграо се у селу Липе.
Четрдесетрогодишњак је, како се претпоставља после свађе са родитељима, бензином наточеним у две флаше запалио спрат породичне куће при чему је он тешко повређен, јер му је једна флаша експлодирала у руци, након чега га је пламен потпуно захватио.
У намери да му помогне, његова мајка је такође задобила озбиљне опекотине, па су обоје, након указане прве помоћи у Општој болници “Свети Лука”, транспортовани у Клинички центар Србије, док је отац, са опекотинама потколенице, задржан на даљем лечњењу у смедеревској болници.


Он је добар човек, вредан, по томе је познат у читавом селу, ради у железари, воли да помогне и деци је држао часове математике, чак има и надимак који говори о томе колико је добар. Али, имао је великих проблема са родитељима. Није им одговарала прва његова жена, са којом има дете и тај брак је пропао због њих. Оженио се поново, али ни друга жена им се није допала, добио је још једно дете, желео је да се коначно скући ту, јер је и раније одлазио због проблема са њима, изнајмљивао станове, али, са оцем и мајком није било договора. Штета, баш штета – каже нам једна од мештанки из села Липе додајући да се они сви надају само томе да несрећни човек остане жив с обзиром на чињеницу да су опекотине које је задобио обухватиле 70% тела.

Leave a Reply

Your email address will not be published.