Обоје преминули

ПОРОДИЧНА ДРАМА ЗАВРШЕНА ТРАГЕДИЈОМ:

 

И син који је, како се верује због породичних несугласица пре око две недеље запалио  кућу и Липама, и његова мајка, преминули су од последица тешких опекотина. 

„Прерано нас је напустио наш Дарко, човек о коме нико никад није лошу реч рекао, најбољи од свих. Свима у клубу је част што је таква особа била наш члан и што је клуб био део његовог живота…“ – овим речима од настрадалог Дарка Пајића опростили су се, 28. августа чланови Фудбалског клуба у селу Липе.

Он и његова мајка преминули су истог дана од последица тешких опекотина које су задобили након драме која се 19. августа одиграла у њиховој кући, а после, како се претпоставља, жучне свађе између настрадалог и његових родитеља. Њихове породичне размирице за мештане Липа нису биле новост, а како су тврдили, Дарко је често имао великих проблема са родитељима. Током, како се испоставило њихове последње расправе, Дарко је са две флаше бензина запалио део куће, а након што је једна од њих експлодирала, букнуо је пламен и потпуно обухватио несрећног човека који је касније, хоспитализован у Београду, као и његова мајка. Обоје су подлегли повредама.

Син и мајка преминули су истог дана од последица тешких опекотина које су задобили након драме која се 19. августа одиграла у њиховој кући у селу Липе.

Leave a Reply

Your email address will not be published.