Мокра Гора поново боља од Смедереваца

ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ПРЕТРПЕЛИ ДРУГИ ПОРАЗ У НАСТАВКУ ПРВЕНСТВА СРПСКЕ ЛИГЕ ЗАПАД

Отпутовали су Смедеревци у Зубин Поток са жељом да се домаћину реванширају за пораз из јесењег дела сезоне на стадиону крај Старе железаре (0:1). Само жеља није била довољна да се освоје први бод(ови) у другом делу сезоне. Фудбалери Мокре Горе поново су били кобни по изабранике тренера Милорада Зечевића. Мокра Гора је на утакмици 17. кола Српске лиге група Запад славила победу резултатом 2:1. Стрелци за домаће били су Бачаревић у 34. минуту из једанаестерца и Седларевић 40 минута касније. Стрелац за Смедеревце био је Адамовић у 66. минуту. Имали су гости две колосалне прилике у 69. и 70. минуту али је преокрет, у том тренутку, спречио одлично голман домаћих Ђорђевић.
Више од 700 љубитеља фудбала присуствовало је занимљивој фудбалској представи у којој су домаћини за нијансу били присебнији. Уз то, питање је како би се ствари развијале по екипу Милорада Зечевића да на голу нису имали врло расположеног Кнежевића.
После 17 одиграних кола Смедерево је и даље шесто са 23 бода што је само четири бода мање од екипа које се боре за опстанак у српсколигашкој конкуренцији.
Прилику за прве бодове у наставку сезоне фудбалери Смедерева имаће наредног викенда када пред својим навијачима дочекују Златибор из Чајетине који са 19 бодова заузима 13. место на табели. Јесенас су у Чајетини ови ривали одиграли нерешено 0:0.
Други представник Смедерева у овом степену такмичења, екипа Михајловца, после убедљивог пораза од фењераша Шумадије, још једном је разочарала своје навијаче. Екипа Драгана Ђорђевића одиграла је само 0:0 са Јошаницом из Новог Пазара ( у Новом Пазару јесенас је било 1:1). Михајловац је са 20 бодова тренутно десети и са много брига у наставку сезоне. Михајловчани беже само два односно један бод екипама које су тренутно налазе у зони испадања из Српске лиге група Запад. У наредном 18. колу екипа Михајловца се у Тополи састаје са Карађорђем.

Leave a Reply

Your email address will not be published.