Смедеревке овериле опстанак

ОДБОЈКАШИЦЕ СМЕДЕРЕВА ИСПУСТИЛЕ ПОБЕДУ У МЕЧУ СА ОМЛАДИНЦЕМ

Одбојкашице Смедерева одиграле су још једну одличну утакмицу и само их је недостатак среће и концентрације спречио да се радују још једној победи. Екипа Николе Јерковића одиграла је одлично два прва сета у окршају са Омладинцем из Нових Бановаца. Бучевац, Стефановић, Ђорђевић и остале девојке Смедерева решиле су први сет резултатом 25:20, а други, после много неизвесности са 26:24. Гошће су се пробудиле у трећем сету који су добиле са 25:21. Права драма виђена је у четвртом сету. Једна од најбољих у екипи Смедерева Уна Ђорђевић није реализовала меч лопту и након тога се ушло у пети сет у коме су боље физички припремљене гошће лако, са 15:6, стигле до два бода.
– Пошто је све завршено у Лесковцу, у утакмицу са одбојкашицама Омладинца смо ушли опуштени па је из тог играња без стреса произишао резултат у прва два сета. Међутим, проблеми са недостатком снаге и задовољством урађеним преокренуло је ову утакмицу у други ток. Омладинац је узео конце игре у своје руке, а ми нисмо имали чиме да одреагујемо. Уз пар меч лопти које нисмо искористили било је јасно да ће гошће победити. Опет се појавио недостатак самопоуздања и она лоша навика да се стално губи. Чекамо да се такмичење приведе крају и да се види шта и како даље.
Смедеревске одбојкашице, два кола пре краја првенства, заузимају десето место на табели. У претпоследњем колу Смедеревке у Сремској Митровици играју са другопласираним Итоном који са клеком води велику битку за пласман у Супер лигу Србије.

Leave a Reply

Your email address will not be published.