Два злата и бронза за Деспоте

1 min read

ПРЕДСТАВНИЦИ БОКСЕРСКОГ КЛУБА ДЕСПОТ БЛИСТАЛИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БОКСУ У ВАЉЕВУ

Државно првенство у боксу одржано прошле недеље остаће у лепом сећању представницима Боксерског клуба Деспот. Дамјан Грмуша у конкуренцији сениора до 64 килограма трећи пут узастопно је освојио титулу првака Србије и то на импресиван начин. Све три борбе завршио је нокаутом. Другу златну медаљу освојио је Немања Гавриловић у у конкуренцији млади у категорији 56 килограма. Данијел Мемедовски у конкуренцији сениора (60 кг) морао је да се задовољи бронзаном медаљом.
-Наравно да смо презадовољни оствареним у Ваљеву. У врло јакој конкуренцији смо потврдили да смо за кратко време постали озбиљан клуб у Србији. Дуго година нас, при том мислим на Смедерево, као да нас није било. Овај резултат показује да се бокс буди у Смедереву и надам се да ћемо ускоро, као некада, бити заједно са веслачима перјаница смедеревског спорта. Имамо све услове за то. Добар стручни кадар, још боље боксере. Надамо се да ће и људи који брину о спорту видети како радимо и да ће знати да вреднују ове резултате – каже за Наше новине тренер БК Деспот Бојан Арсић.
Успех смедеревског бокса употпунио је Милош Јанковић из Боксерског клуба Смедеревац. Ученик Љубише Симића окитио се златном медаљом пошто је у финалу био бољи од репрезентативца Србије од кога је изгубио сва три претходна меча.

Leave a Reply

Your email address will not be published.