Поповић: Да Србија поново постане слободна земља

1 min read

 ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ У СМЕДЕРЕВУ

Председнички кандидат Демократске странке Србије Александар Поповић поручио је у Смедереву да се Србија налази на раскрсници и да је потпуно јасно да су пред нама два пута. Један је, како је рекао, пут даљег губитка самосталности и слободе, да од полуколоније, што смо данас, постанемо заправо колонија, да нама комплетно господаре комесари из Брисела и из НАТО-а, а други пут је пут слободне Србије и слободне земље.

Председнички кандидат Демократске странке Србије Александар Поповић поручио је, такође, да ће ови избори делимично дати одговор на то какву Србију желе грађани Србије. Да ли желе Србију у којој је председник образован више или мање, да ли желе Србију у којој је председник неко ко је цели радни стаж имао у политици, или неко ко се углавном политиком није бавио, да ли желе Србију у којој је председник неко ко има озбиљно привредно искуство, или неко без икаквог привредног искуства, неко ко је давао пуно неиспуњених обећања, или неко ко је чврсто стајао иза својих речи.
-То је питање на које ће одговор дати грађани Србије. Мене нису подржавали и нисам вољен у западним амбасадама, мени не треба подршка Ангеле Меркел ни Европске уније, мени је потребна подршка мог српског народа и грађана Србије. Треба ми подршка Србије да би Србија била поново слободна. Треба ми подршка Србије да би се Србија развијала на начин на који се развијала пре десет година у време српске политике, у време власти Војислава Коштунице. Треба ми подршка Србије да би имали поново веће плате, да би пензионери добијали оно што су поштено зарадили, да би радници знали која су њихова права. Да би српско село заиста било српско село, да се људи не би исељавали из ове земље. Зато је време не само за промену власти, већ и за промену политике. Једино ја нудим ту промену политике – нагласио је Поповић.
Време је сматра, такође, председнички кандидат Демократске странке Србије да Србија поново буде српска, а не више евроунијатска.
-Сви они Срби који желе да Србија буде у Европској унији, који желе да се њима господари из Брисела, имају седам кандидата на овим изборима. Сви они који су против Европске уније, они који знају шта смо давали за слободу у прошлости и желе слободну Србију која ће свима да сарађује, али која ће сама да одлучује о својој будућности, имају свог кандидата. Ја сам тај кандидат, Демократска странка Србије је та странка и та политика коју треба да подрже на следећим изборима – изјавио је Александар Поповић током посете Смедереву.

Leave a Reply

Your email address will not be published.