Умор пресудио

1 min read

ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ ПРУЖИЛИ ЈАК ОТПОР КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ

Смедеревски одбојкаши поражени су на гостовању у Косовској Митровици од истоименог домаћина резултатом 3:1. Пружили су изабраници Душана Калинића јак отпор домаћину и нијансе су на крају одлучиле да сва три бода остану у Косовској Митровици. Победник је одлучен у другом сету који су домаћи одбојкаши добили на разлику резултатом 29:27. Неизвесно је било и у првом сету који је припао домаћину резултатом 25:22. Смедеревце није деморалисао несрећно изгубљен други сет. Петровић, Ђорђевић, Дабић и остали заиграли су одлично у трећем сету у коме су одбојкаше Косовске Митровице оставили на 19 поена.
На крилима освојеног трећег сета, одбојкаши Смедерево Царине урадили су све што је било у њиховој моћи да изборе пети сет. Нажалост, у одлучујућим тренуцима пресудила је свежина домаћих који су на крају резултатом 3:1 дошли до новог тријумфа и три бода. По приказаној игри Смедеревци су заслужили најмање бод.
– Водили су у сва четири сета. Нажалост, само смо један добили. Мислим да је одлучио умор мојих играча јер смо рано кренули на утакмицу. Видело се током утакмице да нам је управо та свежина недостајала да преломимо утакмицу у нашу корист. Немам шта да замерим играчима који су пружили све што су могли у овом тренутку. У претпоследњем колу, у последњој утакмици у Дворани Смедерево, на опроштају од својих навијача, играмо са београдским Железничаром. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и да нам помогну да се победом опростимо од њих – каже за Наше новине тренер Душан Калинић.
ОК Смедерево Царинa два кола пре краја заузима шесто место са 31. бодом уз десет победа и исто толико пораза.

Leave a Reply

Your email address will not be published.