Разматране актуелности

1 min read

Volonteri Crvenog krsta bez prestanka rade na obilasku starijih sugradjana i podeli osnovnih zivotnih namirnica Smederevo 2503 2020 Snimio Ненад Живановић

СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ОДРЖАНА ТЕЛЕФОНОМ

Захвалност волонтерима, активистима и запосленима на посвећеном раду у условима ванредног стања упутили су чланови Управног одбора.  Такође, укинута је одлука о минималним зарадама која је у овој организацији у Смедереву примењивана две године. 

Volonter donosi narucene potrebstine iz prodavnice starijoj sugradjanki Smederevo 2503 2020 Snimio Ненад Живановић

Пише: Слободан Станковић

Црвени крст Смедерево, као део Црвеног крста Србије и међународног покрета Црвеног крста, има веома значајну улогу у условима ванредног стања. Своју улогу Црвени крст остварује уз изузетно ангажовање волонтера, активиста и запослених. Управни одбор Црвеног крста Смедерево на телефонској седници одржаној прошле седмице захвалио се свим добровољним даваоцима крви, волонтерима, активистима и запосленима на изузетном залагању у условима ванредног стања и позвао све волонтере и сараднике да се прикључе Црвеном крсту и пруже помоћ најугроженијима. Истовремено, Управни одбор се захваљује здравственим радницима на пожртвованом раду и свима који у овим условима пружају помоћ грађанима.

Volonteri Crvenog krsta, polaze na dostavu osnovnih zivotnih namirnica starijim sugradjanima koji su u izolaciji Smederevo 2103 2020 Snimio Ненад Живановић

Чланови Управног одбора прихватили су информацију о извршеној контроли Прихватилишта у Малој Крсни од стране Наџорног одбора Црвеног крста Смедерево, као и информацију секретара Црвеног крста Смедерево, Томислава Живановића о раду Кол-центра у седишту Организације, почетку рада народне кухиње и подели пакета социјално угроженим лицима.

Управни одбор је разматрао и усвојио закључак Наџорног одбора о укидању минималне зараде у Црвеном крсту Смедерево уз констатацију да је одлука о минималној заради у овој хуманитарној организацији примењивана пуне две године.

Leave a Reply

Your email address will not be published.