Више хапшења због крађа

1 min read

СЛОБОДЕ ЛИШЕНИ СМЕДЕРЕВЦИ И ГРУПА МАЛОЛЕТНИКА ИЗ ПЛАНЕ:

У првом случају осумњичени је како се претпоставља са бродова украо кукуруз и кокс, у другом је мушкарац како се претпоставља крао професионални електрични алат, док је у Великој Плани поднета кривична пријава против петоро малолетника јер су, према претпоставкама украли скупа алкохолна пића вредности преко 600 000 динара.

У Смедереву је ухапшен Б. Г. (33) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка крађа и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Полиција је у кући коју осумњичени користи, пронашла око четири тоне кукуруза и 1.500 килограма кокса за које се сумња да потичу са бродова који превозе робу Дунавом. Кокс, за који је утврђено да је требало да буде испоручен „Железари Смедерево“, враћен је овом предузећу. У кући је пронађена и пушка коју је осумњичени држао без одобрења, као и 20 метака.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Д. Д. (24) из Смедерева, због постојања основа сумње да је извршио три кривична дела тешкa крађa. Сумња се да је он, у протекла два месеца, из стамбених зграда у изградњи на подручју Смедерева, крао професионални електрични алат предузећа ангажованих на извођењу грађевинских радова. Вредност украдених алата и машина процењује се на око 500.000 динара. Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он је, уз кривичну пријаву, приведен основном јавном тужиоцу у Смедереву.

Малолетници у крађи Припадници Министарства унутрашњих послова у Великој Плани, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Смедереву, поднеће кривичну пријаву против петоро малолетника старости између 14 и 17 година, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешка крађа.Сумња се да су они, од почетка године, три пута провалили у магацин једног предузећа из ког су украли углавном скупља алкохолна пића, чија се вредност процењује на више од 600.000 динара. Део украдене робе је

Leave a Reply

Your email address will not be published.