* u Smederevu su super internet i televizija

2 min read

Internet i TV ponuda nikad nisu bili ovako super

Za sve stanovnike Smederevai okoline Supernovaje spremila nikad bolju ponudu – još brži internet, proširenu listu TV kanalai fiksnu telefonijuuz lak prenos broja!

Tokom proteklog perioda pokazalo se koliko su nam kvalitetan i stabilan internet bez zastoja i smetnji, ali i usluge televizije i telefonije neophodni za održavanje veza, ispunjavanje radnih obaveza, kao i za informisanje koje nam je bilo od presudnog značaja. Za vreme koje smo proveli kod kuće tokom vanrednog stanja potrošnja interneta oborila je sve rekorde i udvostručena je na nivou čitave Supernove! Zato ovaj kablovski operator nastavlja da dalje razvija i usavršava svoju uslugu, kako bi korisnicima omogućio da nesmetano surfuju, telefoniraju i gledaju omiljene TV programe.

Uz Supernovu svaki korisnik može da računa na brz, pouzdan i neograničen internet, besplatne minute u okviru fiksne telefonije, ali i obogaćenu TV ponudu u kojoj se od skoro nalaze kanali poput muzičko-zabavnog K1, TV DR koji se bavi zdravstvenim temama, dva dečija – Dexy TV-a i Kazbuke, Toxic-a sa popularnom muzikom, ali i Balkan Trip-a sa živopisnim putopisima iz čitavog regiona. Kvalitet usluge neosporno predstavlja faktor koji doprinosi tome da se kao operator izdvojite na tržištu, a zadovoljstvo korisnika Supernove govori u prilog tome da je posvećenost unapređenju mreže itekako prepoznata. Odabir kablovskog operatora postao je veoma jednostavan i zato odlaskom u neku od poslovnica Supernove širom Srbije, možete napraviti super izbor i odabrati paket usluga u skladu sa vašim potrebama i to sa mesečnom nadoknadom od samo 1 dinar tokom prvih 6 meseci. Dodatno, svim novim korisnicima omogućeno je da uz paket dobiju i televizor na 24 rate po ceni od 599 dinara mesečno!

Više informacija o ponudi Supernove u svakom trenutku je dostupno pozivom na broj 19911 i na zvaničnojinternet straniciwww.mojasupernova.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.