Седишта за још 200 беба

НАСТАВЉЕНА АКЦИЈА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА И ГРАДА СМЕДЕРЕВА:

Акција покренута прошле године наставља се и у 2017. Ауто седишта подељена су родитељима деце рођене у јануару, фебруару и марту.

Честитајући им на принови, др Јасна Аврамовић је родитеље обавестила да ће се акција натавити и у наредним месецима.
Желимо да нас има мало више, да свако има ко има два детета размишља о проширењу породице јер разматарамо да се од следеће године уведемо олакшице и стимулансе за оне који се одлуче и за треће дете. Мамама и татама желим добро здравље и да им деца расту као из воде, да буду здрава. Било би лепо да вас и следеће године овде видимо истим поводом. Лепи сте, млади, уживајте у својој деци, хвала што сте их подарили овом граду – поручила је др Јасна Аврамовић.
Подели је присуствовао и доктор Ивица Јефтић члан Савета за безбедност саобраћаја, преко којег се и усмеравају средства из буџета за набавку ауто седишта. С обзиром на то да је реч о вишенаменским седиштима, овај поклон ће за родитеље бити веома користан јер осим за превоз деце, може служити и као носиљка.
Седишта ће бити обезбеђена и за све оне који ће наредних месеци постати родитељи, а како је три месеца, дужи период за чекање па се родитељи у међувремену ипак одлуче за куповину, градоначелница је најавила да ће размотрити могућности да се акције расподеле убудуће организују чешће.
Овом приликом подељена су седишта за 200 беба међу којима је било и близанаца и тројки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.