Пенал пресудио

1 min read

ФУДБАЛЕРИ СМЕДЕРЕВА ПОРАЖЕНИ НА ГОСТОВАЊУ У ПРИБОЈУ

Фудбалери Смедерева 1924 претрпели су и трећи првенствени пораз у наставку сезоне Српске лиге Запад. Уз један реми то значи да су изабраници Милорада Зечевића од могућих 12 бодова освојили само један бод. За екипу која је у шампионат ушла са жељом да се укључи у борбу за врх табеле, евидентно је да нешто у другом делу првенствене трке не штима. У суботу су смедеревски фудбалери поражени на гостовању у Прибоју од екипе ФАП-а са 1:0. Гол одлуке постигнут је у 70. минуту после једанаестерца који је успешно извео Виларет.
До тог тренутка екипа Милорада Зечевића имала је више од игре и неколико изгледних прилика али је, као и на неколико претходних утакмица, изостала реализација.
То је за Наше новине у први план истакао после деветог првенственог пораза стратег смедеревских фудбалера Милорад Зечевић.
-Играли смо добро али нисмо искористили своје шансе…Казна је стигла под веома чудним околностима, досуђен је једанестерац који ја нисам видео! Мислим да нам је у другом делу сезоне највећи проблем реализација. Имамо младе и неискусне нападаче и то је тренутно највећи проблем – истиче Милорад Зечевић.
Отежавајућа околност за екипу Смедерева је ривал у наредном 20. колу Српске лиге Запад. Смедеревцима у госте долази другопласирана Будућност из Ваљева. Јесенас је екипа Милорада Зечевића славила убедљиву победу у Ваљеву резултатом 3:0.
– Следеће коло Будућност, тежак противник. Играмо на домаћем терену и наравно да очекујемо три бода. После паузе екипи се прикључује Бастајић и сада смо коначно комплетни. Надам се првој победи наставку сезоне.
Смедеревци после 19 одиграних кола заузимају пето место на табели са 24 бода. Води Раднички из Крагујевца са 39 бодова, следи Будућност са 38 и Шапине са бодом мање.

Leave a Reply

Your email address will not be published.