Максимум екипе у овом тренутку

1 min read

ОДБОЈКАШИЦЕ СМЕДЕРЕВА ПО ДРУГИ ПУТ БОЉЕ ОД БЕОГРАДСКЕ РОДЕ

Одбојкашице Смедерева победиле су у претпоследњем колу Прве лиге Србије београдску Роду резултатом 3:1 (27:25, 23:25, 25:17 и 25:15). Шестом првенственом победом потврдиле су да им је место у прволигашком друштву. У прва два сета виђена је неизвесна борба и после којих је резултат на семафору био 1.1. Домаће су у преостала два периода била знатно боље и на крају се заслужено радовале новом првенственом тријумфу. Најзадовољнији је после победе био, чини се, тренер одбојкашица Смедерева Никола Јерковић.
– Лепо је што се завршило победом у Смедереву у, још једном морам да нагласим, изузетно тешким околностима. Победили смо бољу екипу од наше , екипу која има 11 победа. Сада се већ подвлачи црта и треба рећи да смо сви који смо ту, председник, малобројни сарадници играчице и ја ово завршили на најљудскији могући начин. До краја остали на окупу и то је најбитније. Мислим да су три остварене победе максимум ове екипе. Лично сам очекивао две-три победе више. Остаје да још одиграмо са Београдом и да се растанемо, а људима у клубу желим све најбоље и да виде шта и како даље – рекао је после победе тренер Никола Јерковић.
Одбојкашице Смедерева коло пре краја заузимају десето место и без обзира на исход меча са Београдом завршиће другу сезону у прволигашкој конкуренцији на тој позицији.

Leave a Reply

Your email address will not be published.