Победа за шесто место

1 min read

ОДБОЈКАШИ СМЕДЕРЕВО ЦАРИНЕ ПОБЕДОМ СЕ ОПРОСТИЛИ ОД НАВИЈАЧА У СЕЗОНИ 2016-2017

Такмичарску 2016-2017 одбојкаши Смедерево Царине завршиће на одличном шестом месту. То је епилог победе у претпоследњем колу над београдским Железничаром резултатом 3:1, по сетовима 25:21, 25:11, 22:25 и 25:22.
Смедеревци су 11. првенственом победом побегли два тријумфа управо екипи Железничара и без великог оптерећења одлазе на мегдан екипи ВГСК у Великом Градишту.
– Имали смо притисак да остваримо победу јер је ова утакмица одлучивала ко ће остати на 6. месту и самим тим бити у горњем делу табеле. Прва два сета смо одиграли добро, а како то обично бива у трећем је дошло до опуштања али успели смо да се вратимо и добијемо четврти сет. Коло пре краја обезбеђено 6. место и остварен циљ који смо себи задали у септембру. У последњем колу гостујемо екипи ВГСК. Пошто не можемо ни горе ни доле, утакмица нема резултатски значај, даћу прилику играчима са мањом минутажом, а међу њима су свакако Богдан и Милованов – најављује тренер смедеревских одбојкаша Душан Калинић.
У утакмици са Железничаром, поред стандардно доброг Петровића, истакли су се Урош Милић, Милан Алексић, Душан Ђорђевић и Никола Стојчић. Коло пре краја води Млади радник из Пожаревца који је обезбедио пласман у А лигу, у бараж за пласман у виши степен такмичења ће суботички Спартак кога је скупо коштао пораз од Смедереваца у јесењем делу сезоне.

Leave a Reply

Your email address will not be published.