Вести:
30.11.2016.
nase novine news image
Светски дан борбе против сиде обележава се првог дана децембра. Болница Свети Лука наставља акцију бесплатног тестирања свих заинтересованих Смедереваца.
30.11.2016.
nase novine news image
Крајем прошле недеље су почели радови на обнови фасаде зграде две организације: Градског савеза слепих и слабовидих и Међуопштинског удружења дистрофичара у Смедереву.
30.11.2016.
nase novine news image
Након 18 дана од несреће, из Дунава је извучен брод „Београд Х“. Узрок потонућа и детаљи догађаја и даље су непознаница.
30.11.2016.
nase novine news image
Према подацима Полицијске управе у Смедереву, насиље у породици је сврстано међу најбронија дела из сфере општег криминалитета, при чему је, од тих случајева, једино више крађа и тешких крађа.
30.11.2016.
nase novine news image
Пета седница новог сазива градског парламента биће одржана у среду, 30. новембра
30.11.2016.
nase novine news image
Слободне зоне су носиоци развоја привредних активности. У Србији их ради 12, у којима послује више од 200 страних компанија и које уз нову технологију, запошљавају више од 17.000 радника. Највеће промене и раст, последњих година забележени су у смедеревској Слободној зони, која је по површини коју заузима друга у нашој земљи, након крагујевачке.
30.11.2016.
nase novine news image
Смедеревска филијала Националне службе за запошљавање прошле недеље је организовала Сајам запошљавања. За понуђених нешто више од 350 радних места, пријавило се скоро три пута више заинтересованих, а послодавци су у потрази за различитим профилима, било да су из великих компанија или мањих приватних фирми.
30.11.2016.
nase novine news image
Ближи се крају година у којој је забележен рекордан упис деце у вртиће Предшколске установе „Наша радост“. Осим објеката у граду, вртића има и у 15 села, што је у Србији, можда и највећи успех. Ипак, најзначајнији догађај у 2016, свакако је отварање новог објекта намењеног најмлађим узрастима.
30.11.2016.
nase novine news image
Ученици ТТПШ,,Деспот Ђурађ” Смедерево учествовали су на осмим Данима хлеба у Пироту у организацији Млекарске школе.
30.11.2016.
nase novine news image
У смедеревској Гимназији прошле недеље је отворена учионица за кинески језик. Компанија Хестил Србија је донирала интерактивну таблу са пратећом опремом, Институт Конфуције потребне уџбенике, а град је школи помогао при уређивању просторија.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-`ел се нешто дешава? -Ништа се не дешава. Овако, скоро знаковно, моја драга другарица и ја започињемо кафенисање. Редослед годинама не мењамо: кафа, „опипавање“ расположења, јадиковке, ако ни због чега другог, онда ради урока, а кад кофеин почне да делује, зна се – све по списку на танка цревца.

nase novine anketa