Вести:
25.11.2015.
nase novine news image
Поручује Синиша Прелић објашњавајући мотиве да се из синдикалне касе, одвоји за донацију Општој болници „Свети Лука“. У складу са могућностима и тренутном ситуацијом, Самостални синдикат је набавио јастуке и постељину. Свака помоћ је драгоцена – одговара Ненад Ђорђевић директор болнице.
25.11.2015.
nase novine news image
Центар за културу био је 18. новембра домаћин Сајма за запошљавање. Послодавци, њих 25, тражили су 575 радника. Највећи број радника тражила је финска компанија ПКЦ, чак 400. Оно што је најпре пало у очи је чињеница, које се на отварању Сајма запошљавања дотакао заменик директора Националне службе за запошљавање Србије Драган Сикимић, да су послодавци углавном тражили раднике са производним профилима, попут машинске, електротехничке, пољопривредне, саобраћајне, економске, трговачке.
25.11.2015.
nase novine news image
Пре четири године руководство града донело је одлуку да се тадашње ЈКП Комуналац подели на четири нове фирме са надом да ће свака од њих бити оперативнија, бржа, боља у раду и да ће рационалније пословати. Године су пролазиле али правог и очекиваног бољитка није било. Дугови су се гомилали из године у годину, растао је број запослених и људи који воде град решили су да предузму одређене кораке.
25.11.2015.
nase novine news image
Ово, каже Никола Матејић, в. д. директора Паркинг сервиса. О порасту прихода, припремама за зиму и плановима да се изграде нова паркинг места на најкритичнијим тачкама у граду, Матејић такође овом приликом говори за Наше новине.
25.11.2015.
nase novine news image
Поводом потписивања Уговора о раду са 10 лекара, 8 доктора медицине и два доктора стоматологије, градоначелница др Јасна Аврамовић организовала је пријем. Она је том приликом присутним здравственим радницима рекла да је став Градске управе да после школовања нема разлога да не почну да се баве својим послом. Поготово, ако се зна да Смедерево има потражњу за лекарима са положеним стручним испитима.
25.11.2015.
nase novine news image
Свечаност је била повод да се истакнутим појединцима, установама и предузећима, град симболично захвали за подршку пружену у различитим приликама и околностима. Додељене су три Повеље и два Сребрњака.
25.11.2015.
nase novine news image
- Ако је ових 2.160 новоупослених радило за минималну плату од рецимо 25.000 динара, онда је најмање 5 милиона евра „живих“ пара ушло у Смедерево. То је потрошено у радњама, на пијаци, у кафићима, салонима…Више новца циркулише кроз град, и то је, признаћете, добро. - ово, у разговору за Наше Новине, каже, са нескривеним задовољством, градоначелница Јасна Аврамовић.
18.11.2015.
nase novine news image
Општина Жабари спроводи део пројекта којим ЕУ финансира трајно решење стамбеног питања избеглица у земљама бивше Југославије. Тој општини ће бити додељена средства за изградњу две монтажне куће, зграду са 12 станова и грађевински материјал у вредности 45.000 евра.
18.11.2015.
nase novine news image
Свечани програм обележавања Дана града Смедерева биће уприличен у петак, 20. новембра са почетком у 19 сати у Великој дворани Центра за културу Смедерево.
18.11.2015.
nase novine news image
Ласта Смедерево пролази кроз један од најкритичнијих периода у читавом пословању. Дневно се, због таксиста који путнике возе по цени карте, изгуби и до четврт милиона пазара. Уз свакодневне, огромне трошкове, Ласта неће моћи још дуго овако, а радници више немају стрпљења да чекају...
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Јелена Бранковић,
дипломирани социјални радник и мајка двоје мале д


Долази зима и све хладније време, али то не значи да ово време не можете квалитетно да проведете са својом децом. Зимски дани су одлични да их одведете на неку представу за децу или да одгледају неки дечији филм.  Искористите сваки слободан тренутак да проведете са њима, читајте им, причајте приче, играјте се. Када падне снег, направите Снешка Белића. Санкајте се. Учествујте у њиховом одрастању! Можда не можете да их водите у шетњу или у парк, али постоји велики број могућности и начина да заједно употпуните дан и створите моменте за памћење.
nase novine banner
KAFENISANJE

Мој друг, иначе алфа и омега свих страначких комбинација у граду, неће да кафенише са мном. Увек има разлог због којих је „веома“ заузет. Срећемо се у пролазу и он ме уместо „добар дан“ упозорава унапред: -У фрци сам! Баш журим!

nase novine anketa