Вести:
17.08.2016.
nase novine news image
Није потребно читаво богатство да створите своју малу оазу за уживање. Одговор на питање како, даје Расадник „Павловић“ у Смедереву.
17.08.2016.
nase novine news image
Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић и мобилни тим Градске управе прошлог петка, у наставку акције „Јасно је – И село и град“, обишли су два смедеревска села - Петријево, по први пут, и Сеоне како би се на лицу места уверили шта је до сада урађено, а шта остало да се реализује од договореног приликом првог сусрета.
17.08.2016.
nase novine news image
Почетак коришћења ИПАРД средстава у Републици Србији биће значајан за пољопривредну производњу. ЕУ фондови намењени пољопривреди повећаће се за неколико десетина процената, а средства намењена руралном развоју и до неколико пута.
17.08.2016.
nase novine news image
Земљорадничка задруга као модел интересног удруживања пољопривредника је средство за постизање циљева њених чланова, задругара, који се удружују како би остварили боље резултате радећи на породичним пољопривредним газдинствима.
17.08.2016.
nase novine news image
Мобилни градски тим, предвођен градоначелницом др Јасном Аврамовић, прошле среде провео је радни дан у Ландолу, шумадијском селу које има 387 домаћинстава, са више од 1100 становника. Највећи део времена протекао је у разговору грађана са градоначелницом и члановима мобилног тима о заједничким изазовима на путу до квалитетнијег живота у овом, али и другим смедеревским селима.
17.08.2016.
nase novine news image
Број запослених на неодређено време у Смедереву је двоструко већи него у суседним општинама, а значајно је и изнад просека у држави. Уколико се настави инвестициона политика, можемо да очекујемо наставак тог тренда, кажу у Националној служби за запошљавање.
17.08.2016.
nase novine news image
За разлику од неких ранијих година, и супротно навици да „Смедеревску јесен“ меримо по томе ко је од певача наступао, градоначелница најављује повратак промоцији најважнијих ствари за сам град и његов даљи развој попут привреде, пољопривреде и туризма.
10.08.2016.
nase novine news image
Све је почело 1991. када је Стеван Ивановић у Лозовику основао фирму „Багеркомерц“ при чему је од старта постојала и радна јединица у Малој Крсни. Још као школарац, његов син је стицао прва искуства за машинама и у возилима, да би од 2009. очевом послу придодао и свој, отворивши „Багер бет“. Предузеће се претежно бави ископом шљунка и сепарацијом, нискоградњом, копањем канала, али и ремонтом возила. То је читав један комплекс сродних делатности које су се низале како је посао растао.
10.08.2016.
nase novine news image
„Старе вештине на новој адреси“ – овако би, могао да гласи опис курсева и течајева које је некада организовао Раднички универзитет, а који се сада, реализују под окриљем Регионалног центра за усавршавање. У понуди су многе интересантне обуке за тражена занимања па ће, полазници умногоме поправити своје шансе да лакше дођу до посла. Истовремено, Центар наставља своје активности…
10.08.2016.
nase novine news image
Досадашњој, успешној пракси, Поликлиника Вујовић од недавно је придодала савремену методу лечења терапијом аутологном плазмом обогаћеном тромбоцитима. Ова метода је већ заживела на клиникама у Београду, а се сада по први пут примењује у Смедереву.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-Никада нисам волела август. Не рачунам оно кад сам ја на одмору! Моја другарица овом констатацијом, осим свог личног утиска, осликава и комплетна градска дешавања. Судећи по летњим баштама, тропске дане проводимо по кафићима. Места нема ни за најупорније.

nase novine anketa