Вести:
19.10.2016.
nase novine news image
Владика пожаревачко – браничевски освештао је спомен чесму „Братољубље“ у Михајловцу коју су подигла два братска народа, Срби и Грци. Тим поводом, прошлог викенда је организована свечаност којој су присуствовале бројне званице.
19.10.2016.
nase novine news image
Ово, за Наше новине поручује директор Туристичке организације, Иван Нишлић, објашњавајући шта највише кочи развој туризма у Смедереву и какви су планови да се то промени у наредној, години од које се много очекује јер ће на обале Дунава пристати први страни бродови, а и измештање колосека ће значајно променити концепцију туризма у Смедереву.
19.10.2016.
nase novine news image
Црвени крст Смедерево je у сарадњи са локалном самоуправом, Атлетским клубом "Смедерево" и донаторима, у смедеревској тврђави организoвао „Трку за срећније детињство".
19.10.2016.
nase novine news image
Град Смедерево је недавно упутио јавне позиве избеглим и расељеним лицима, како би, остварили право на донацију у виду огрева. Према предлогу одлуке, пакете у вредности од 15 000 динара добиће 30 корисника. Толико њих моћи ће да рачуна и на једнократну новчану помоћ у истом износу. За ове намене одвојено је 900 000 динара.
19.10.2016.
nase novine news image
Тим поводом, откривено је спомен обележје настало у славу јунака Првог светског рата и учесника окршаја на Врбовачким косама
19.10.2016.
nase novine news image
Крис Најт, глобални комерцијални директор Светске организације слободних зона, обавестио је град Смедерево о томе да је њиховом одлуком, да је наша Слободна зона најбоља у три такмичарске категорије...
19.10.2016.
nase novine news image
За 405 регистрованих произвођача, град Смедерево припремио је субвенције у висини половине средстава утрошених за заштиту биљака које је уништио град.
12.10.2016.
nase novine news image
Прошле недеље коначно је, после вишемесечних перипетија у вези са процедурама за јавне набавке, почела санација Куле 8 Смедеревске тврђаве. Међутим, како су радови били предвиђени за грађевинску сезону која је прошла, неизвесно је у којој ће мери, до краја године и бити реализовани.
12.10.2016.
nase novine news image
Током два дана, Смедерево је било центар окупљања неких од најзначајнијих истраживача у земљи и сви они су, део свог рада посветили расветљавању прошлости међуратног Смедерева – периода који се по просперитету и развоју у свим сегментима, не може упоредити ни са једним каснијим.
12.10.2016.
nase novine news image
Протеклу Смедеревску јесен, између осталог обележиће и догађаји који су локалној заједници приуштили трајније добробити. Међу њима је свакако и донација новог апарата смедеревској болници, дар компаније LPG Petrol. Али, то је само први на листи уређаја који ће ускоро знатно побољшати рад Опште хирургије у нашој болници.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-Проблеми у рају! Ову дојаву добијам од мог великог друга. Он je увек на извору дешавања. Будно прати да све функционише онако како су замислили. Али, и највеће љубави су пред сталним искушењима, па зашто не би таква била и ова њихова, чисто интересна. -Ма, нема проблема! Све је под контролом!

nase novine anketa