Вести:
27.07.2016.
nase novine news image
Предузеће Тина трејд у близини Цвијићеве школе подиже још један стамбено – пословни комплекс, а у истој згради, биће и нов простор за вртић, тачније јаслене групе ПУ „Наша радост“. Посао би требало да буде готов за три месеца.
27.07.2016.
nase novine news image
Удружење српско-грчког пријатељства ''Кантакузина'' из Смедерева, обавештава јавност да је у Михајловцу при цркви Светог Пророка Илије, на Петровдан, отпочела изградња јавне спомен чесме ''Братољубље'', посвећена обнављању побратимства града Смедерева и грчке општине Рига од Фере, односно МЗ Михајловац и грчке општинске јединице Велестино.
27.07.2016.
nase novine news image
У смедеревској Ласти је у току трећи круг пријављивања за отпремнине. У прва два круга, према речима Владимира Нешића председника Независног синдиката радника Србије у Ласти, пријавило се више од 120 радника. На овај корак у Ласти су били принуђени због мањег обима посла и слабијег тржишта, а немали проблем представљају и дуговања из претходног периода. Све то условило је да се већ дужи временски период не обнавља возни парк, а константно је присутан проблем набавке резервних делова.
27.07.2016.
nase novine news image
Неопходна нам је стратегија руралног развоја сеоских месних заједница, јер свако село појединачно заслужује дубоку анализу и осмишљавање живота у њему, један је од закључака градоначелнице Смедерева др Јасне Аврамовић приликом радне посете мобилног тима Врбовцу, осмој сеоској месној заједници од почетка акције „Јасно је – И село и град“. Осим средом, од 1. августа, мобилни тим Градске управе радиће на терену и петком, када ће се враћати у села у којима је већ био и заједно са грађанима анализирати ефекте досадашњег рада.
27.07.2016.
nase novine news image
Од укидања одлуке о ограничавању броја такси возила, за две године, на нашим је улицама око 150 возила више него раније. То није одржива ситуација и изазвала је више проблема, зато ће измена и ограничавање на 350 возила у Смедереву бити у интересу свим таксистима.
27.07.2016.
nase novine news image
Након првог, неуспелог покушаја, ФЗВ Желвоз очекује други тендер. Италијанска компанија Ћимолаја није одустала од куповине, тврди извор Наших новина, по среди је само мање неслагање са делом документације.
27.07.2016.
nase novine news image
Од 1. септембра око 30 геронтодомаћица биће на располагању нашим старијим суграђанима, заживеће и сервис помоћи у кући, а у плану су и ангажовања нових стручњака из области социјалне заштите, педагогије и медицине како би се додатна подршка пружила Сигурној кући и Установи Сунце.
27.07.2016.
nase novine news image
Ово, у разговору за Наше новине поручује Милета Гујаничић и тврди да је једино синдикат којим он руководи, репрезентативност потврдио на једини прави начин – међу радницима.
27.07.2016.
nase novine news image
Сарадња у оквиру Руско – српског хуманитарног центра траје дуго, а најновији део те приче, јесте вредан и више него добродошао поклон који је недавно пристигао у Смедерево.
20.07.2016.
nase novine news image
Један од највећих комуналних проблема који имају села, не само на подручју града Смедерева, јесу дивље депоније смећа. Нема ваљда села које нема бар једну дивљу депонију, а обично их има неколико. Разлози томе су вишеструки, а највећи лежи у чињеници да се смедеревска села до сада нису налазила у систему редовног изношења смећа. Међутим,у ЈКП Чистоћа и локалној самоуправи покренули су решавање тог проблема, тако да ће ускоро и сеоске месне заједнице бити обухваћене системом организованог прикупљања, изношења и одлагања комуналног отпада.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-Ја бих, да ме неко пита, лепо увео као Италијани колективни годишњи одмор од пола јула до пола августа, и бог да нас види – мој друг, видно иритиран неким мени (још увек) непознатим догађањима, галами у сред кафића у који смо свратили да кафенишемо.

nase novine anketa