Вести:
27.05.2015.
nase novine news image
Више од хиљаду девојака и младића прославило је крај средњошколског школовања у Смедереву. Њих сада очекује прослава матуре а оне који су се одлучили за наставак образовања, очекују пријемни испити за упис на више школе и факултете.
27.05.2015.
nase novine news image
*Због великог интересовања, већ годинама је праг за упис у пожаревачку Медицинску школу веома висок. Овога пута, конкуренција ће бити још већа јер се, уместо прошлогодишњих 5, сада формирају 4 одељења. За неко од слободних места конкурисаће мноштво свршених основаца из Пожаревца, али и осталих градова у окружењу.
27.05.2015.
nase novine news image
…каже за Наше новине матурант техничке школе, добитник четворогодишње стипендије
27.05.2015.
nase novine news image
Астронауткиња Марша Ајвинс протекле недеље је у нашем граду одржала презентацију „Прича о човековом путовању у космос“. Програм је изазвао нарочиту пажњу средњошколаца, чиме је гошћа била посебно задовољна јер свој животни пут сматра одличном инспирацијом за младе.
27.05.2015.
nase novine news image
На четворо­дневном фестивалу дечјих драмских радости одиграно је чак четрдесет представа. Близу 600 учесника, 100 васпитача, гости са Косова и велики број посетилаца у најкраћем су епилог 11. „ДЕДАР-а“.
27.05.2015.
nase novine news image
У оквиру Недеље борбе против дистрофије, од 18. до 24. маја, Удружење дистрофичара Смедерево „Бољи живот“ по трећи пут организовало је за све особе са инвалидитетом превентивне прегледе: мерење кисеоника у крви, нивоa шећера, крвни притисак... Акција је организована у сарадњи са Превентивним центром смедеревског Дома здравља. Удружење „Бољи живот“ тренутно има 16, а до краја године требало да броји више од 20 чланова.
27.05.2015.
nase novine news image
Синиша Машовић био је приморан да се отвореним писмом обрати премијеру Александру Вучићу. На тај начин желео је да скрене пажњу на актуелни тренутак и проблеме стрељачког спорта у Србији.
27.05.2015.
nase novine news image
У недељу је први пут, после 500 година на темељима сакралног комплекса служена Света архијерејска литургија.
27.05.2015.
nase novine news image
Спрам упорне, вишемесечне медијске кампање која је пратила најпре преговоре са Есмарком, а потом избор новог тима менаџера, у смедеревској Железари је , након потписивања уговора са компанијом ХПК, завладала потпуна тишина. То, ипак није лош знак, напротив – поручује Синиша Прелић објашњавајући за овонедељно издање Наших новина, да су се сви концентрисали на посао и конкретна дела. У медијима ће убудуће, наступати опрезно, каже председник Самосталног синдиката.
27.05.2015.
nase novine news image
Телевизија нема шта да прода, остаће у власништву радника, али ће они морати да послују попут свих приватних медија и обезбеђују сва потребна средства
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Тамара Стошић,
дипломирани економиста


Поклоните овом тренутку осмех. Поклоните га сваког наредног тренутка. Одгурните од себе оне ружне суморне мисли које вас чине тужним и депресивним. Заборавите на условљености и реч „морам“ јер вас оне чине напетим и незадовољним. Заборавите на замерања, окрените се опроштају и захвалности. Одагнајте све страхове који вас чине беспомоћнима. Обојите свој живот веселим бојама. Играјте се са својом децом, правите оне ситне несташлуке са њима. Дружите се више са пријатељима. Будите у природи. Пустите да вас топли сунчеви зраци греју. Насмешићете се тада јер ћете се осећати добро. Увек постоји начин да се осећате добро! Запамтите да осмех заслужује да буде на вашем лицу. Смејте се!!! Осмех свима добро стоји!
nase novine banner
KAFENISANJE

-Шта је то родна равноправност? Мој друг покушава да звучи као да питање поставља узгред. Пијемо кафу у локалу који одавно слови за „њихов“. -`ајд, одмах кажи шта те је спопало – директна сам. – Немам ја времена за та ваша обигравања као киша око Крагујевца…Причај, опет нека ваша партијска заврзлама коју треба сви ми да платимо?

nase novine anketa