Вести:
21.09.2016.
nase novine news image
Технопан - грађевински центар Смедерево основан је као породична фирма и од тада успешно послује у области трговине. Предузеће је константно расло и развијало се, да би временом постало један од водећих дистрибутера грађевинског материјала у Смедереву и околини. Технопан данас послује по највишим светским стандардима, уз потпуно задовољење захтева купца асортиманом и врхунским квалитетом својих услуга.
21.09.2016.
nase novine news image
Воћарство представља једну од најрентабилнијих грана пољопривреде. Природни услови Србије, а поготову неких рејона, клима и земљиште, изузетно су повољни за гајење воћа. То је једна од најпродуктивнијих пољопривредних грана, која вишеструко надмашује рентабилност других пољопривредних грана.
21.09.2016.
nase novine news image
Недавно је завршена рестаурација „Споменика изгинулим и умрлим борцима у ратовима 1912-1920. варошице Сараорци“ који је подигнут 1926. године у центру села.
21.09.2016.
nase novine news image
Месна организација пензионера Доњи град Смедерево, и ове године је, поводом манифестације Смедеревска јесен, организовала сусрете пензионера.
21.09.2016.
nase novine news image
Као и претходних година Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије спроводи акцију под називом „Пажљивкова правила у саобраћају“, тако што сваком ђаку прваку у Србији поклања брошуру у којој су, на начин прилагођен њиховом узрасту, описана правила понашања деце у саобраћају.
21.09.2016.
nase novine news image
Након краће паузе због одржавања Привредно-туристичке манифестације „Смедеревска јесен“, акција „Јасно је – И село и град“ настављена је у петак радном посетом градоначелнице др Јасне Аврамовић и њеног мобилног тима месним заједницама Сараорци и Лугавчина. Акција неће стати и након обиласка преосталих пет села - Скобаља, Липа, Радинца, Вранова и Михајловца. Напротив.
21.09.2016.
nase novine news image
Никаква, па чак ни најсавременија опрема, не може већину заштитити од несавесне мањине. Ово би, у најкраћем био одговор на питање зашто вода у осам смедеревских села и након што се у причу о снабдевању укључио и Водовод, ипак није исправна за пиће.
21.09.2016.
nase novine news image
Посебно леп део програма „Смедеревске јесени“ био је, према мишљењу градоначелнице, презентација Сеоских дворишта. За ту намену су нешто увећана средства ове године, а и наредне ће учесници добити више новца како би осмислили још боље представљање.
21.09.2016.
nase novine news image
Завршни рачун за прошлу, ребаланс и реализација буџета за ову годину извештаји и измене у програмима пословања јавних предузећа, неке су од важнијих тачака.
14.09.2016.
nase novine news image
Пријатну атмосферу на градском тргу, током концерта хорова, младић Иван Ценић, искористио је да изабраници постави једно од најважнијих питања у животу. Тако је публика Смедеревске јесени, била у прилици да буде део просидбе која се одвијала пред њиховим очима...
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-Лепа нам ова јесен! Моја другарица која има лирска запажања ужива на септембарском сунцу. Каже ми да је унапред резервисала сто у кафићу, иначе би, како ствари стоје остале без кафе: -Ситуација постаје алармантна! – закључује она као да припада оној емпиристичко-позитивистичкој школи. – Није нормално да немаш где да попијеш кафу у овом граду..

nase novine anketa