Вести:
25.05.2016.
nase novine news image
Пољопривредна школа са домом ученика Соња Маринковић у Пожаревцу и ове године свршеним основцима нуди добар план уписа и више атрактивних занимања. Међу онима која ће изазвати највише интересовања биће техничар хортикултуре и све траженији – месари.
25.05.2016.
nase novine news image
Средња медицинска школа у Пожаревцу ове године уписује 120 ђака у 4 одељења. Новина је образовни профил гинеколошко – акушерска сестра, а директор Драган Новичић очекује још веће интересовање него ранијих година. Уједно, „праг“ за упис расте из године у годину, па ће они који желе на медицинску, морати поприлично да се потруде. Примера ради, прошле године, за фармацеутског техничара, минималан број бодова био је чак 92,50.
25.05.2016.
nase novine news image
Од 5. априла када је у Лесковцу формиран први, па све до јуна, у Србији се отварају Научни клубови. У Смедереву је, прошле недеље оформљен седми такав клуб, у оквиру програма који реализују чланице мреже Регионалних центара за усавршавање, Центар за промоцију науке и локалне самоуправе, чији су представници и у нашем граду потписали меморандум о сарадњи. Основни циљ овог подухвата ЦПН је децентрализација и промоција науке.
25.05.2016.
nase novine news image
Много је разлога за задовољство свиме што је у Водоводу урађено у прошлој, али и претходних година, а обећавајући су и први показатељи о раду овог јавног комуналног предузећа у 2016.
25.05.2016.
nase novine news image
Ове недеље, у Смедереву се одржава догађај од изузетне важности. Након више од три и по деценије, у наш град долази Патријарх српски. Повод за посету је освећење Храма Светог Луке, а очекује се да ће патријарха пратити и више архијереја из српских цркви како округа у Србији, тако и цркава у иностранству.
25.05.2016.
nase novine news image
Смедеревска Градска стамбена агенција доказала се и показала у 2016. години на бројним задацима и пословима. Подсећања ради, радници овог колектива радили су на новој Робној пијаци, реновирану Зелене пијаце, на адаптацији учионице и кабинета у Техничкој школи, адаптацији пода у учионици ОШ др Јован Цвијић, уређењу два санитарна чвора у Гимназији, на адаптацији НЛБ банке, као и сређивањем санитарних чворова и ходника у Центру за социјални рад.
25.05.2016.
nase novine news image
РРА Браничево – Подунавље промовисала је сет мера Владе које се спроводе у години предузетништва
25.05.2016.
nase novine news image
У сали Градске скупштине где ће, нови сазив наредних месеци доносити најважније одлуке, почетком ове недеље уручена су уверења о избору одборника.
25.05.2016.
nase novine news image
Од 14. до 20. маја обележена је Недеља борбе против дистрофије, а у Смедереву је тим поводом, удружење „Бољи живот“ организовало активности, међу којима је свакако најзначајнија била контролни лекарски преглед.
25.05.2016.
nase novine news image
Сваке среде, градоначелница, начелник Градске управе, чланови Градског већа, шефови инспекција и директори јавних предузећа, радни дан ће проводити у сеоским месним заједницама. „Када кажем грађани Смедерева, ја мислим на све. Мештани у селима нису грађани другог реда“ – поручује др Јасна Аврамовић, објашњавајући детаљније за овај број Наших новина како ће функционисати сервис Градске управе на терену.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-Мене увек нађе неки ред. Ево, таман сам скупио неку цркавицу да платим те своје обавезе, кад оно међутим! Не да ми се! А можда ми и онај одозго шаље мале сигнале, све се, бре дешава с разлогом! Мој друг познат као Триста на Сат, не заклапа. Од његове приче не могу да се концентришем и уживам у лепом дану. Ем сунце (после онолике кише!), ем субота, а он тера по своме. Испијамо кафу на главној градској штрафти. Сви кафићи пуни до последњег места.

nase novine anketa