Вести:
27.04.2016.
nase novine news image
Једна од тежих, била је, за смедеревски Црвени Крст прошла година. Организација се суочила са драстично мањим средствима, а имала је, због тешке ситуације у друштву, у неким сегментима и већи број активности него раније.
27.04.2016.
nase novine news image
Од 19. века, литија, незаобилазни обичај готово сваког места у Србији, Смедеревом иде на други дан Васкрса. Заправо, прве литије у нашем граду, вернике у поворкама окупљале још у време деспота Ђурђа. Међутим, како о томе немамо много података није извесно који је то дан раније био, али се са сигурношћу зна да је пре 200 година, за литију установљен Светли понедељак.
27.04.2016.
nase novine news image
Као народ који покушава да се након више деценија одвојености од вере, врати цркви, неретко заборављамо шта је заправо суштина највећег хришћанског празника на коме и почива читава наша религија.
27.04.2016.
nase novine news image
Ускоро и стоматолошка ординација, најављују из локалне самоуправе.
27.04.2016.
nase novine news image
Од 29. априла до 3. маја, како је саопштило Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Србији ће бити нерадни дани.
27.04.2016.
nase novine news image
Коалиција око Српске напредне странке са освојених 47,54% гласова је убедљиви победник и локалних избора у Смедереву. Осим њих, у Скупштини ће бити Социјалистичка партија Србије са 9,79%, Демократска странка са 8,81%, покрет Доста је било за који је гласало 5,67% бирача и ДСС Двери са остварена 5,2%.
21.04.2016.
nase novine news image
Радници ЈКП „Зеленило и гробља Смедерево“ присутни су на улицама Града Смедерева током целе године. Из тога се закључује колико је велики и разноврстан обим послова које свакодневно раде наши запослени.
21.04.2016.
nase novine news image
Прва монтажна гаража ће бити изграђена код Болнице, а друга на почетку Карађорђеве. Након израде идејних решења, тренутно је у поступку израда пројектне документације на основу које ће Паркинг сервис аплицирати за добијање дозвола.
21.04.2016.
nase novine news image
„Свако треба да се бави својим послом, ми да радимо у фабрици и боримо се за своје интересе, а они који раде негде другде или воде локалне заједнице, треба да се баве такође својим послом. Свако ко се буде испречио између нас радника и власника, направиће проблем. Ако неко мисли да може са стране да промени и утиче на ствари које су унутар фабрике, вара се“ – каже, за Наше новине Синиша Прелић, председник Самосталног синдиката Железаре.
21.04.2016.
nase novine news image
Почетком ове недеље свечано су отворене реновиране просторије МЗ 25. Мај, настале на темељима претходне, која се пре неколико година урушила. За обнову је било потребно 13, 5 милиона динара.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-Е сад можемо к`о људи да пијемо кафу! Моја комшиница, госпођа у годинама за поштовање, зове ме да кафенишемо. Дан кишан, хладан, ништа не подсећа на крај априла, али како каже, све је баш како треба: „створили су се услови“ да мало претресемо ситуацију.

nase novine anketa