Вести:
29.06.2016.
nase novine news image
Порески дужници у Србији моћи ће до 4. јула 2016. године да поднесу захтев за репрограм дуга који није већи од два милиона динара, не рачунајући камату, предвиђено је Законом о изменама и допунама Закона о пореском поступку и пореској администрацији („Сл. гласник РС", бр. 15/2016), а Правилником о поступању Пореске управе и пореског обвезника у поступку одлагања плаћања дугованог пореза на рате („Сл. гласник РС", бр. 28/2016).
29.06.2016.
nase novine news image
Код нас нема тачке, само зарез и идемо даље – овим речима је разговор за Наше Новине почела в.д директорке Дома за старе у Смедереву,Весна Стефановић.
29.06.2016.
nase novine news image
Зеленило једног града много говори о људима који у њему живе, али и онима који свакодневно улажу много труда и рада у одржавање зелених површина и естетици животног окружења својих суграђана. Ово је прича о њима, из угла Слађане Јеремић, директорке ЈКП Зеленило и гробља.
29.06.2016.
nase novine news image
Током летњих месеци, запослени у Градској управи ће радити у измењеној сатници. Тачније, Одељење за општу управу, месне заједнице, ванредне ситуације и заједничке послове и Одсек за општу управу, радиће у две смене, при чему прва почиње од 6 и 30 и завршава се у 14 и 30, док је друга од 11 до 19 сати.
29.06.2016.
nase novine news image
Смедеревска Полиција у сарадњи са Ауто-мото савезом Србије и Асоцијацијом техничких прегледа Србије, наредних дана интензивније ће радити на појачаним контролама и провери исправности возила на нашим путевима. Реч је о још једној кампањи „Исправно возило - безбедно возило“.
29.06.2016.
nase novine news image
У Железари су у току финални потези око преузимања од стране Хестила и то ће ускоро бити готово. Сада следи период међусобног прилагођавања, али председник Самосталног синдиката не сумња у то да ће наши радници и са Кинезима наћи заједнички језик када је реч о производњи челика. Незаобилазна тема, била је и одлазак Петера Камараша…
29.06.2016.
nase novine news image
Суводол, шумадијско село које се простире на око 14 километара југозападно од Смедерева, четврта је сеоска месна заједница у којој је градоначелница др Јасна Аврамовић провела радни дан са мобилним тимом локалне самоуправе, у оквиру акције „Јасно је – И село и град“.
29.06.2016.
nase novine news image
Прошле недеље, на последњој седници старог сазива Градског већа, између осталог, прихваћен је предлог о новом ценовнику воде за пиће за потписивање Уговора о уступању на управљање и одржавање сеоског аутономног система водоснабдевања у Бадљевици, Биновцу и Луњевцу.
29.06.2016.
nase novine news image
На обилазници око Петријева, од прошле недеље нема саобраћаја због радова који ће трајати у наредних месец дана.
29.06.2016.
nase novine news image
Први човек ХПК менаџмента, до скоро, бар од стране државника описиван искључиво у суперлативима као врсни стручњак, ипак неће остати у Железари. Ту информацију, додатно занимљивом чини чињеница је Петер Камараш само два дана пре те објаве, за медије изјављивао да је његов учинак спектакуларан и да ће његов тим бити део Железаре и убудуће.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-`ел си чула? Мој друг, познат као највећа мушка трачара у граду, зауставља ме на улици. Викенд, температура тропска, сунце немилосрдно пече, а он – радостан к`о Нова година. Једном речју понаша се к`о да није нормалан. Не знам да ли да зовем хитну или оне друге који интервенишу у оваквим ситуацијама.

nase novine anketa