Вести:
05.02.2016.
nase novine news image
На тендеру је посао изградње пристана, поверен Југословенском речном бродарству. Све ће бити готово у наредна два месеца, али је изградња пристана само почетак оживљавања туризма. Након тога, треба осмислити атрактивне програме и садржаје како што већи број туриста одлучио да време и новац одвоје за посету Смедереву.
05.02.2016.
nase novine news image
Вече уочи Савиндана, одржана је традиционална Светосавска академија, догађај који обележава уручење награда најбољима мађу нама. Овога пута, признање је припало Зорану Кузмановићу, а уручено је и седам награда за стваралаштво младих.
05.02.2016.
nase novine news image
Не проповедничким, строгим тоном који би се можда могао очекивати од свештеног лица, већ начином блиским резоновању „обичног“ човека, говорио је, поводом светосавских дана, ђакон Ненад Илић на трибини у Центру за културу.
05.02.2016.
nase novine news image
Орешац и Сеоне требало би да, најкасније до краја ове године, добију здраву пијаћу воду из градског водовода. То је резултат донације у износу од 451.500 евра које је град добио од немачке развојне банке КФВ. У образложењу ове донације каже се, поред осталог, да се ова средства улажу у развој водоснабдевања и одвођења отпадних вода у градовима средње величине у Србији, а која се реализују кроз другу фазу спровођена КФW програма. Потпис на уговор о донацији више од 450.000 евра, прошлог петка, ставила је, поред осталих, градоначелница Смедерева Јасна Аврамовић.
05.02.2016.
nase novine news image
Градска стамбена агенција основана је како би преузела локалну стамбену политику и наставила градњу за социјално становање. Минулих година пак, није било много средстава на располагању па се тежиште рада Агенције првенствено ставља на послове одржавања зграда, стамбених простора и установа. Зато ће, проширење ових делатности и листе корисника бити међу приоритетима у 2016, као и обезбеђивање нових локација за изградњу, али ће то, највећим делом зависити од новца који предузеће буде имало на располагању. О томе, за Наше новине, говори Бојан Костић, заменик директора Градске стамбене агенције.
05.02.2016.
nase novine news image
Тања Степић и њени синови немају ништа, али имају све нас. Смедеревци су раније, небројено пута умели да помогну и схвате патњу, бол и очај. Могу ли то и овога пута? Када би свако, у граду од 100 000 људи дао макар за једну циглу, обновили бисмо себе кроз дом Степића.
27.01.2016.
nase novine news image
Буџет града предвиђа да ће Дирекцији за изградњу ове године бити обезбеђено 700 милиона динара. Према плану, ове године би коначно на ред требало да дођу реконструкције Кајмакчаланске, Фочанске, Балканске, Вучачке, Излетничке…
27.01.2016.
nase novine news image
Радило се у две смене, а добром организацијом посла за кратко време успели смо да направимо 60 објеката за продају. У току је анкетирање заинтересованих трговаца како би се утврдило колико још таквих „кућица“ треба направити.
27.01.2016.
nase novine news image
ДОБИТНИЦИ НАГРАДЕ ЗА СТВАРАЛАШТВО МЛАДИХ ЗА 2015. ГОДИНУ
27.01.2016.
nase novine news image
Судећи према почетку, ова година би могла бити она у којој ће бити доста урађено на уређењу града. Наиме, осим у јавности већ помињаних пројеката и тренутних радова на новој локацији Робне пијаце, градоначелница Смедерева, за Наше новине, најављује и потпуну обнову Зелене пијаце.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Милица Живановић,
студент


Ако до сада нисте приметили, готово све продавнице гардеробе и обуће су снизиле своје цене. Ово је , управо, најбољи период за куповину квалитетних комада одеће и обуће, јер су им сада цене најприступачније. Искористите овај период, јер се обућа може нажи за и до 70% нижу цену од редовне, а зимска одећа је на снижењу и до 50 %. Сезонска снижења су одличан начин да уштедите, али и да се обезбедите квалитетном гардеробом. Ових дана прошетајте и до парфимерија, јер је и нека козметика на попусту.
nase novine banner
KAFENISANJE

-Опет избори. Тему започиње мој друг док кафенишемо у малом кафеу. Потврђујем главом „као стање редовно“ и чекам да „озбиљније“ начне проблем. Знам човека: овакви безазлени уводи само су најава неких важнијих „сазнања“.

nase novine anketa