Вести:
21.01.2015.
nase novine news image
Браћа Драган и Добрица део су породице Јовичић која просветне раднике има у три генерације. Обојица су, Смедеревцима одлично познати, први као успешан спортиста, а потом и директор Нушићеве школе, други као наставник историје препознатљивог стила предавања и награђивани учесник националних квизова знања.
21.01.2015.
nase novine news image
Пред свим разочаранима што није било новогодишњег дочека на градском тргу, прошле недеље била је могућност да бар Српску, односно Православну Нову годину прославе у Винском граду.
21.01.2015.
nase novine news image
Иако званичан календар полагања мале матуре још није усвојен, извесно је да ће полагања бити организована у јуну као и до сада. Ученици који су завршили осми разред полагаће тест из српског језика, математике и комбиновани тест од пет предмета. Проба мале матуре је заказана за 24. и 25. април.
21.01.2015.
nase novine news image
Премијеру ове представе публика ће моћи да погледа у оквиру другог „Театра у тврђави“. Биће то прво извођење адаптације истоименог, веома популарног романа Дејана Стоиљковића, а у продукцији учествују Град Смедерево и позоришта из Ниша и Шапца.
21.01.2015.
nase novine news image
Смедеревско приватно предузеће ТОМИ Трејд д.о.о. убраја се у групу оних успешних и истовремено друштвено одговорних предузећа која осим за сопствену добробит, раде и у корист локалне заједнице.
21.01.2015.
nase novine news image
С обзиром на чињеницу да је у предузећу ЈКП Пијаце Смедерево пре извесног времена дошло до кадровских промена, које се огледају пре свега у именовању В.Д. директора, осећамо потребу да саопштимо следеће: Предузеће се налази у врло тешкој финансијској ситуацији већ дуже време. Плате радника су умањене, нередовне, са повременом исплатом минималне зараде. Незадовољство радника је велико а пословодство сем линеарног умањења зарада није показивало вољу за другим изворима санирања финансијских проблема.
21.01.2015.
nase novine news image
Новом организацијом посла и уз сарадњу свих запослених, синдиката и пословодства предузеће можемо да поставимо на здраве ноге. – тврди нова директорка у интервјуу за Наше новине
21.01.2015.
nase novine news image
Судећи према најавама представника градске власти, веома турбулентна година чека наша јавна предузећа и установе. Због много чега руководство града није задовољно јавним сектором. Док градоначелница отворено критикује директоре и јавашлук, председник Скупштине сматра да у јавним предузећима више не сме бити измишљених радних места. Извесно је пак, да ће многи морати да јавно положе рачуне, а способнији преузму одговорност за даље вођење јавних предузећа.
14.01.2015.
nase novine news image
У Смедерево су стигла два специјализована „Заставина” возила за сакупљање споредних производа животињског порекла. Кључеве возила, укупне вредности близу 10 и по милиона динара, преузео је члан Градског већа, Мирко Ђурић.
14.01.2015.
nase novine news image
Први човек смедеревске електродистрибуције Милан Рајић може да буде задовољан резултатима постигнутим у 2014. години. Радило се пуно, у складу са плановима набавки, одржавања и инвестиција ЕПС-а и матичног Привредног друштва „ЦЕНТАР“ д.о.о. Крагујевац, али уважавајући и потребе локалне самоуправе и понашајући се као друштвено одговорна компанија.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Драгана Накарић,
лидер продаје Ејвон козметике


Зими је наша кожа изложена бројним штетним факторима: са једне стране имамо хладан ваздух и ниске температуре споља, а са друге вештачко грејање у затвореним просторијама. Све то доприноси да се кожа исушује, пуца и генерално захтева виши ниво заштите и неге у односу на остатак године Три једноставна и неопходна корака за свакодневну негу коже: Чишћење лица је потребно радити два пута дневно, ујутру и увече, како бисмо потпуно уклонили нечистоће. Атмосферско загађење, прашина, лучење масноће и остаци шминке, стварају баријеру која се мора уклони­ти како би се кожи омогућило дисање да би у потпуности примила све добробити третмана. Сапун је сувише агресиван и суши кожу. Млеко за чишћење, крема или гел, идеални су производи за свакодневно чишћење. За нежно уклањање шминке с очију најбољи је благ, специјализовани лосион. Тонориње, тонер уклања вишак препарата за чишћење, затвара поре, стимулише цирку­лацију.Да би сте довршили чишћење лица, ставите мало тоника на вату и прелазите нежно преко лица. Деловање можете појачати уколико измасирате лице благим утапкавањем јагодицама прстију. Хидрирање и храњење коже. Ово су два основна фактора за негу и очување коже. Кожа која је изгубила влагу, губи еластичност и захтева унос хидрантних агенаса како би повратила своју природну чврстоћу. Дневна хидрантна крема са заштитним факторима против штетног деловања сунчевих зрака, заправо представља заштитну баријеру која је у стању да ограничи дневни губитак влаге. Ноћна крема поново успоставља хидролипидну равнотежу. Ноћни одмор је време када кожа најбоље реагује и најбоље абсорбује драгоцене хранљиве и хидрантне састојке.
nase novine banner
KAFENISANJE

-Мој живот подсећа на бајку. Само не знам да ли сањам или сам будна. Тако моја другарица почиње разговор док трошимо сунчану суботу. Дан необично леп за јануар, а кафа горка и ретка. Баш кафанска.

nase novine anketa