Вести:
26.11.2014.
nase novine news image
У петак 5. децембра са почетком у 13 часова у Економско – трговинској школи у Пожаревцу почетак заједничког пројекта.
26.11.2014.
nase novine news image
У мору црне хронике и лоших вести, коначно и једна добра. Трачак наде појаво се за професорку енглеског језика која је након пет месеци борбе, уз помоћ лекара ВМА у Београду, коначно скинута са апарата. Ово је први видан напредак здравственог стања тешко повређене Смедеревке Марије Милошевић.
26.11.2014.
nase novine news image
Јања Стаменковић још чека нашу помоћ.У швајцарској клиници обезбеђена је интервенција којом ће бити одстрањен тумор хипофизе. Операцију ће извршити др Мирослава Бјељац Божиновић која је међу три најбоља неурохирурга у свету.
26.11.2014.
nase novine news image
Ово тврде у „Чистоћи“ која ће ове зиме бринути да смедеревске улице буду очишћене од снега „Чистоћа“ је успела да пређе пут од губиташа до фирме у којој се већ више од годину дана позитивно послује, редовно примају зараде, ангажују се нови радници, а новца остане и за ремонтовање возног парка.
26.11.2014.
nase novine news image
Аутори, кустоси Мирослав Лазић и Марко Стефановић, наставили су тамо где су стали пионири у откривању детаља из ове области смедеревске историје.
26.11.2014.
nase novine news image
Овом приликом, руководство Опште болнице је уприличило и свечано отварање Дневне онколошке болнице у обновљеним просторијама које ће убудуће бити на располагању пацијентима, првенствено онима којима је потребна хемотерапија.
26.11.2014.
nase novine news image
Људски живот нема цену и због тога сва расположива средства треба ставити у функцију повећања безбедности саобраћаја, посебно у зони градских и сеоских школа, став је Савета за безбедност саобраћаја.
26.11.2014.
nase novine news image
Нема ни једног водотока без депоније отпада у речном кориту. Призори наликују еколошкој катастрофи – корита тих потока су пуна најразличитијег отпада, углавном предмета из домаћинства, од најситнијих апарата, до читавих аутомобила,а угинуле животиње прете да изазову заразу.
26.11.2014.
nase novine news image
Радници железаре с великом пажњом ишчекују исход. Олакшање је приметно након премијерове недавне посете, али доза зебње ипак постоји.
26.11.2014.
nase novine news image
Осим ПКЦ у смедеревском индустријском парку, ускоро ће се наћи још четири инвеститора. Градоначелница др Јасна Аврамовић то сматра приоритетом, те је најавила да овај мандат посвећује инвестицијама, а следећи уређењу града.
1 2 3 >  »
nase novine banner2
nase novine banner
nase novine Александра Бабић,
менаџер


Када је све што вас чини срећнијима далеко од вас: плата, хаљина, дрва за зиму, потрошачка корпа па и „statement“ ципеле кије би вам дале крила, не очајавајте. Свако од нас има свој начин да потражи срећу, а она је ту у нама, у нашем миру, љубави и ономе што волимо да радимо. Можете да спасете напуштену животињу или је бар нахраните. Нељубазним колегама пожелите добар дан уз осмех, направите чоколадни колач, нека вам мирис чоколаде и ваниле испуни дом. Одгледајте неки стари филм, држите се за руке, осмехните се продавачици или службенику на шалтеру. Улепшајте другима дан и ваш ће бити лепши. Реците некоме колико га волите, прочитајте добру књигу, на пример  “ I am love “ понављајући себи “ да, ЈА сам љубав” и захвалите животу на оном што имате. Волите и молите, јер најскупоценији је унутрашњи мир. Када га изгубимо схавтимо колико је све на томе почивало. Сунце је можда иза облака, али светлост је у нама. И да, обећајте себи да бар 21 дан нећете помислити нити изговорити ишта ружно и недостојно Вас. И видећете како се све мења. Добар дан свете!
nase novine banner
KAFENISANJE

-Видиш ону екипу за оним другим столом? Тамо на три и десет од тебе… Моја другарица ми тако сликовито дочарава на шта треба да обратим пажњу док седимо у кафани. Пратим њене инструкције и видим - скупило се друштво мало. Лица ми, признајем, тотално непозната. Атмосфера опуштена, мало се јело, више се пило…

nase novine anketa