Смедерево има представницу на избору за МИС Србије

1 min read

ЖЕЉАНА БРАНИ ЧАСТ ПОДУНАВСКОГ И БРАНИЧЕВСКОГ ОКРУГА

Жељана Стојановић, ученица завршне године  Друге економске школе у Београду, учешћем у првом полуфиналном такмичењу и освајањем титуле Мис Јоргована Кучево, у оквиру манифестације “Хомољски мотиви”, 9. oктобра у “Штарк арени” на финалном такмичењу за најлепшу девојку Србије, представљаће ова два града, као и подунавски и браничевски регион.

Компанија MISS YU, већ 25 година, под вођством Весне де Винча и Миланке Ђорђевић, као једини власник лиценце за Miss World, Miss ECO света и Miss Planet,  организује избор за мис Србије. Након полуфиналних такмичења и финалног кастинга у Београду, изабрана је 21 кандидаткиња за учешће у финалном такмичењу за најлепшу девојку Србије. Томе претходе озбиљне кондиционо карантинске припреме.

 

Девојке се припремају у Србији, прелепом комплексу Ковилово Ресорт и у Грчкој на Тасосу у Макријамосу. Са лепотицама је комплетан тим стручњака. Неки су тим поводом специјално дошли из иностранства. Поред  лекара ту је инструкторка Јоге, инструктор тениса, инструктор Таи –Чи, фотографи, шминкери, фризери, ПР, едукатори из разних области друштвеног живота. Оно што је највредније и што је основни смисао избора Мис Србије је да све финалисткиње и ове године добијају стипендију за комплетно школовање на факултету за пројектни менаџмент, иновације и ИТ. Досад је подељено 366 стипендија.

Пресрећна сам што сам ове године ушла у финале избора за Мис Србије. Хвала Весни де Винча, Миланки Ђорђевић, као и комплетном тиму компаније на указаном поверењу. Даћу све од себе да на припремама и на самој финалној вечери достојно представим Смедерево и Кучево, чије грађане посебно поздрављам и наравно, позивам да 9. октобра дођу у „Штарк арену“, највијају и гласају за мене. Овом приликом позивам све девојке да се наредне године пријаве у што већем броју на ово једино лиценцирано такмичење и тако остваре своје снове – поручила је Жељана.

Финалној вечери присуствоваће велики број гостију из земље и иностранства. За креације наших лепотица побринули су се дизајнери Марија Сабић, Ена Попов и Стефан Ђоковић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.