Заштина средства и опрема од синдиката за болницу

1 min read

Градско веће самосталног синдиката, Синдикат радника ХБИС Србија и Самостални синдикат раднка Градске управе уручли маске и алкохол директору Опште болнице Свети Лука“.

Донацију у виду 70-опроцентног алкохола и заштитних маски за здравствене раднике Опште бонице „Свети Лука“, уручила је  делегација састављена од синдикалаца из Градског већа самосталног синдиката, те Синдиката запослених у Градској управи и Синдиката радника ХБИС Србија. Директору опште болнице, донацију је уручио председник републичког већа Самосталног синдиката грађевинских радника.

Заштитна опрема је увек неопходна. Налазимо се на крају пете недеље и почетку шесте седмице ванредног стања. Ми имамо довољно заштитне опреме, али је она увек добро дошла, тако да је ова акција веома заначајна, коју су покренули представници Самосталног синдиката и радника ХБИС Србија у Смедереву – рекао је др Ненад Ђорђевић.

У име републичког већа Самосталног синдиката грађевинскх радника, као и градског већа Самосталногх синдиката, донацију  је уручио Саша Торлаковић.

На инцијативу синдиката радника ХБИС Србија, градско веће самосталног синдиката  и  представници  самосталног синдиката градске управе, заједничким средствима купили су заштитне маске и алкохол, који су увек потребни свим здравствнеим радницима у  заштити  од  инфекције вирусом корона, односно КОВИД 19. Ми ћемо наставити да одоворно бринемо о нашим радницима, али и о свим здравственим радницима који су прави хрероји ових дана у борби против вируса – рекао је Торлаковић, председник Републичког већа самосталног синдиакта грађевинских радника Србије.

Leave a Reply

Your email address will not be published.